Θετική ψυχολογία

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ LIFE COACHING »ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ»

By  | 

Δωρεάν σεμινάριο life coaching από την Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου γιατί… «Καλύτερα Γίνεται»!

Για 8η συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιείται το δωρεάν σεμινάριο life coaching «Καλύτερα Γίνεται», το οποίο έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να χτίσουν «Μια ζωή που αξίζει να τη ζεις».  Φέτος, πιο πολύ από ποτέ, καθώς βρισκόμαστε εν μέσω μιας ιστορικής πανδημίας, έχουμε ανάγκη από ανύψωση του ηθικού, παρακίνηση, ενθάρρυνση, επαναπροσδιορισμό των στόχων μας. 

Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου είναι εδώ για να σας εμπνεύσει και να μοιραστεί μαζί σας στρατηγικές και πολύτιμα εργαλεία, ώστε να διεκδικήσετε μια χαρούμενη, γεμάτη, υπέροχη ζωή, σε πείσμα οποιασδήποτε συνθήκης.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε σύνδεση στο ίντερνετ, να μιλάτε ελληνικά και-φυσικά-ν’ αφιερώσετε λίγο χρόνο κάνοντας ένα δώρο στον εαυτό σας!

Δωρεάν σεμινάριο life coaching με την Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου

Καλύτερα Γίνεται 2020
Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, 16:00-19:00. 

Κάντε την εγγραφή σας εδώ: https://www.eventbrite.com/e/2020-tickets-128761337627?utm-medium=discovery&utm-campaign=social&utm-content=attendeeshare&aff=esfb&utm-source=fb&utm-term=listing&fbclid=IwAR0H__gUk9GYH-Fa3sQGtl3vKhwuW6tMOFxL1U8eae-HaW3SyiE6FPfiIxc

Συνδεθείτε, λοιπόν, στις 5 Δεκεμβρίου για να: 

  • διαπιστώσετε ότι όλα είναι πιθανά
  • παρακινηθείτε
  • δείτε τη ζωή με αισιοδοξία αλλά και με αίσθημα προσωπικής ευθύνης
  • βρείτε τη διάθεση να εξελιχθείτε και να πάτε μπροστά
  • νιώσετε ότι βελτιώνεστε και να ξεπεράσετε ό,τι σας κρατάει πίσω

Μέχρι να ξεκινήσει το δωρεάν πρόγραμμα μπορείτε να:

  • Παρακολουθείτε Δευτέρα με Πέμπτη στις 10:30, και για όσο διαρκέσει η καραντίνα, το live της Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου στο YouTube καιτοInstagram, στέλνοντας τα σχόλιά σας για όσα σας απασχολούν.
  • Ακούτε το ολοκαίνουργιο podcast «Καλύτερα δεν γίνεται» ΕΔΩ, κάθε φορά που αναζητάτε έμπνευση και παρακίνηση όταν οδηγείτε, περπατάτε, ξαπλώνετε…

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ

Η Thought Leader Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου έχει πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας, Master σε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διδακτορικό στις συνεργατικές στρατηγικές. Έχει πτυχίο Coaching από το CoachU κι έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Life Style Management από το Harvard Medical School-Dept. of Continuous Education. Εξαιρετικά έμπειρη Coach, ιδρύτρια της Life Clinic Group και ανάμεσα στους πρωτοπόρους του Coaching στην Ελλάδα. Έχει την πατρότητα του όρου «Εσωκεντρισμός©», ο οποίος αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της και διέπει την μεθοδολογίας της στο Coaching. Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Καλύτερα Γίνεται» και «Ανταγωνιστές, συνεργαστείτε!». Πρόσφατα της απονεμήθηκε, από το Women Economic Forum, το βραβείο “Iconic Women Creating a Better World for All” (Μάρτιος 2020, Κάιρο).

Έχει 14 χρόνια εμπειρίας στα πολύ απαιτητικά εργασιακά περιβάλλοντα πολυεθνικών εταιρειών σαν στέλεχος Επικοινωνίας και έχει διδάξει Μάρκετινγκ κι επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για περισσότερο από μία δεκαετία.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds