Δήμος Κηφισιάς

ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

By  | 

Ο Δήμος Κηφισιάς συμμετέχοντας στην καμπάνια «Έχεις Φωνή» του Δικτύου #SDG17Greece φωταγώγησε το Δημαρχείο της πόλης, τις βραδινές ώρες της 25ης Νοεμβρίου 2020, με το πορτοκαλί χρώμα, το επίσημο χρώμα της διεθνούς ευαισθητοποίησης για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.
Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για την καταπολέμηση κάθε μορφής έμφυλης βίας καθώς και στη μετάδοση μηνυμάτων για την ισότητα των φύλων.
Στις σημερινές συνθήκες, με τον περιορισμό των μετακινήσεων και τον εγκλεισμό των ανθρώπων στο σπίτι για τον έλεγχο της πανδημίας, η δράση αυτή υπενθυμίζει ότι η Βία κατά των Γυναικών αποτελεί ένα παγκόσμιο πρόβλημα, που απασχολεί όλες τις κοινωνίες και απαιτεί την ενεργό παρουσία, συμμετοχή και συνεργασία όλων μας.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds