Γειτονικοί Δήμοι

Πιο κοντά στον δημότη με την ψηφιακή εφαρμογή από τον ΟΚΠΑ του Δήμου Βριλησσίων

By  | 

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων πρωτοπορεί  στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή με την εφαρμογή VRILISSIA.ONLINE APP και κάνει χρήση των νέων τεχνολογιών,  προκειμένου να προσφέρει ακόμα πιο αποτελεσματική βοήθεια στον συνάνθρωπο,

αλλά άμεση ενημέρωση στον ενεργό πολίτη που θέλει να ενημερώνεται και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στις εθελοντικές και κοινωνικές δράσεις του Οργανισμού.

Πρόκειται για έναν πλήρη οδηγό με πολλές χρήσιμες λειτουργίες για την ασφάλεια, την πληροφόρηση και την πλοήγηση των χρηστών εντός των ορίων της πόλης .

Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν, παρέχεται μέσα από το κινητό και δίνει την δυνατότητα στον δημότη να συνδεθεί άμεσα με τις Δομές και τις Δράσεις του Οργανισμού, όπου μπορεί εύκολα και γρήγορα να αποκτήσει πρόσβαση και πληροφόρηση.  Φέρνει τους δημότες πιο κοντά στον ΟΚΠΑ-ΔΒ ώστε να μάθουν τις Δομές και τις Δράσεις του Οργανισμού που ενδεχομένως να μην γνωρίζουν και όλα αυτά απλά μέσα από την εφαρμογή του κινητού τους.

Μέσω της εφαρμογής  επιτρέπεται η  αμφίδρομη ανταλλαγή πληροφοριών και η επικοινωνία μεταξύ του ΟΚΠΑ Βριλησσίων και των χρηστών, για όλα τα θέματα που αφορούν στην ασφάλεια και στην καθημερινότητα τους.

Επίσης συνδέει την τοπική αγορά με τους δημότες μέσα από προγράμματα ανταμοιβής,  εθελοντισμού και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με εκπτώσεις και προσφορές από τις τοπικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν και προβάλλονται στην εφαρμογή.

«Για τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων η ασφάλεια τον πολιτών είναι πρωταρχικό μας μέλημα  και  οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να επικοινωνήσουν τη θέση τους σε περίπτωση ανάγκης είτε προς τις αρμόδιες αρχές ασφαλείας, είτε προς τις επαφές τους»  δηλώνει η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αγωγής Υγείας κ.Βούλα Αρσένη – Λαμπρου.

Η εφαρμογή διατίθεται για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και για συσκευές τύπου iphone και ipad

127216207 1296099077455097 7498978504796334875 n 1

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds