Δήμος Κηφισιάς

Εργασίες ανύψωσης φρεατίων- Κλειστή η οδός Κυριαζή (20/11-23/11)

By  | 

Κλειστή θα παραμείνει από αύριο, Παρασκευή 20/11/2020 και μέχρι τη Δευτέρα 23/11/2020, η οδός Κυριαζή από Αγίου Τρύφωνος έως και Κασσαβέτη, λόγω εργασιών ανύψωσης φρεατίων.

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς προχωρά στο έργο αυτό, τη δεδομένη χρονική στιγμή καθώς λόγω των μέτρων για τον κορονοιό είναι κλειστά τα Εμπορικά Καταστήματα και συνεπώς η κυκλοφορία μειωμένη.

Οι οδηγοί θα εξυπηρετούνται από τους περιμετρικούς δρόμους ακολουθώντας την ειδική σήμανση η οποία πρόκειται να τοποθετηθεί.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και παρακαλούμε τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σήμανση του έργου.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds