Γειτονικοί Δήμοι

58η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΡΑΜΕΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

By  | 

Μια διαφορετική έκθεση

Όταν το νερό συναντά το χώμα και η τεχνική την φαντασία!!!

Η Πανελλήνια Ένωση Κεραμιστών και Αγγειοπλαστών έχει προκηρύξει τον 58o Πανελλήνιο Διαγωνισμό Καλλιτεχνικής Κεραμεικής 2020, όπου οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε μια κατηγορία : “Ελεύθερη Έκφραση”.

Η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής αποτελεί το κορυφαίο ετήσιο πολιτιστικό γεγονός για την Κεραμική Τέχνη. Κατά την διάρκεια της 58ης Έκθεσης θα πραγματοποιηθεί το 9ο FORUM ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΗΣ με πληθώρα πολιτιστικών γεγονότων: Παράλληλες εκθέσεις, παρουσιάσεις καλλιτεχνών και δασκάλων κεραμεικής , διαλέξεις, ημερίδες,  αφιερώματα, σεμινάρια, επιδείξεις  τεχνικών ψησίματος  κεραμικών, εργαστήρια αγγειοπλαστικής και πηλοπλαστικής για μικρούς και μεγάλους κλπ.

Η 58η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής θα λάβει χώρα τον Νοέμβριο στην Αίθουσα Τέχνης Αλέξανδρος Γαρδέλης στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμεικής Λ. Κηφισίας ,207 στο Μαρούσι.

Είσοδος Δωρεάν για το κοινό στην έκθεση και σε όλες τις εκδηλώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση και αναλυτικό πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων του FORUM θα αναρτηθούν προσεχώς στο site της ΠΕΚΑ http://enosi-keramiston-aggeioplaston.blogspot.gr/ και στο facebook  https://www.facebook.com/ΠΕΚΑ-Πανελλήνια-Ένωση-Κεραμιστών-και-Αγγειοπλαστών-

58η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής

 Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού

H Έκθεση συνδιοργανώνεται από την ΠΕΚΑ και τον Δήμο Αμαρουσίου

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds