Γειτονικοί Δήμοι

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από συνεργεία του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης

By  | 

Τα συνεργεία του Δήμου συνεχίζουν τις παρεμβάσεις σε όλη την έκταση των δύο Δημοτικών Ενοτήτων. Καθημερινά πραγματοποιούνται εργασίες ευπρεπισμού, αποκατάστασης φθορών και καλλωπισμού. Στο πλαίσιο αυτό αποκαταστάθηκαν φθορές και  τοποθετήθηκαν νέα παγκάκια σε επιλεγμένα σημεία.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Προσπαθούμε καθημερινά να κάνουμε μεγάλες και μικρές παρεμβάσεις, να ομορφαίνουμε την πόλη και λύνουμε προβλήματα αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμη δυνατότητα. Αξιοποιώντας δημοτικούς πόρους έχουμε αποκαταστήσει φθορές και έχουμε τοποθετήσει νέα παγκάκια σε σημεία που υπάρχει επισκεψιμότητα των πολιτών. Ελπίζουμε ότι τα πράγματα σύντομα θα πάνε καλύτερα με την αντιμετώπιση της πανδημίας, ώστε να κινηθούμε και πάλι ελεύθερα και να τα χαρούμε».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds