Δήμος Κηφισιάς

Τα ζώδια-Αστρολογικές προβλέψεις

By  | 

γράφει η Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Η εβδομάδα αυτή, χρωματίζεται από τη νέα Σελήνη στον Σκορπιό. Πολλοί πλανήτες, σχηματίζουν μεταξύ τους εξάγωνο (δηλαδή θετικό αποτέλεσμα, δύναμη & συνεργασία).

Ο Δίας, ο Κρόνος, ο Πλούτωνας και ο Ποσειδώνας, επηρεάζουν δυναμικά την ψυχολογία του κόσμου… σε παγκόσμια κλίμακα!

Ο χορηγός της νέας Σελήνης (Πλούτωνας), ΄΄δημιουργεί΄΄ …την όψη εξαγώνου με τον Σκορπιό (και αυτό είναι θετικό). Παράλληλα ο κυβερνήτης Άρης, »δονείται» από την 15η μοίρα του Κριού.
Η νέα Σελήνη του Νοεμβρίου, ενεργοποιεί τους σταθερούς εκπροσώπους του 3ου δεκαημέρου, αλλά εξίσου δυναμικά, τους παρορμητικούς εκπροσώπους  2ου & 3ου.

Η Αφροδίτη, θα σχηματίσει όψη (τετραγώνου) με τον Δία και τον Πλούτωνα. Αυτό θα φέρει …κάποιες υπερβολές! Οι παρορμητικοί εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. 
Παράλληλα, η Αφροδίτη (με ύφος οξύμωρο) θα κάνει την όψη της με τον Κρόνο. Τομείς όπως το ΄΄μέτρο΄΄ στις σχέσεις …θα είναι κυρίαρχο.
Υπάρχει και η  πιθανότητα, να δείτε άτομα από το παρελθόν. 

Η αντίθεση του ΕρμήΟυρανού ΄΄φέρνει΄΄ ξεσπάσματα. Κύριος στόχος, θα είναι η αποκάλυψη της αλήθειας. Οι σταθεροί εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου,  να είστε ενήμεροι.


Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο, μας δίνει αυτοπεποίθηση. Ευνοεί όσους εργάστηκαν με ειλικρίνεια. Οποιαδήποτε προσπάθεια, θα έχει (ικανοποιητικό) αποτέλεσμα. Τολμήστε… ότι είναι διαχρονικό ! Επηρεάζονται τα ζώδια του Νερού και της Γης (του 3ου δεκαημέρου).

Στις 21 Νοεμβρίου, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη.
Χρόνια πολλά‼! σε όλους τους Τοξότες.

Και 21/11, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό. Ενεργοποιεί τα σταθερά ζώδια (κυρίως εκείνα του 1ου δεκαημέρου).

Καλή δύναμη σε όλους!

ΚΡΙΟΣ

Οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου, κάνετε σκέψεις… για οικονομικά θέματα. Οτιδήποτε έχει να κάνει με έσοδα από τρίτους, είναι για εσάς θετικό. Ο κυβερνήτης σας Άρης από θέση ορθόδρομη, ΄΄συλλέγει΄΄ πληροφορίες που θα σας φανούν χρήσιμες. Προετοιμάζεστε  για δυναμικές δράσεις, προς κάθε κατεύθυνση!

ΤΑΥΡΟΣ

Το 1ο και το 3ο σας δεκαήμερο, είναι δημιουργικά ενεργό. Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου, ίσως θα γίνουν οξύθυμοι. Δώστε προτεραιότητα στις ιδέες σας. Οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου, θα είστε σε φάση δυναμική. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά! (Μετρήστε όμως σωστά, γιατί η κυβερνήτης σας Αφροδίτη, κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο).

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής, κάνει όψη (αντίθεσης) με τον Ουρανό! Η εβδομάδα αυτή, είναι …για γερά νεύρα. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις…! Ασχοληθείτε, με τις ιδέες σας. Πιστέψτε σε αυτές, και κάντε ένα βήμα μπροστά! Ο Ήλιος στον Τοξότη, θα ανοίξει τον τομέα των σχέσεων. Δείτε θετικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Σκορπιό, σας ενεργοποιεί θετικά. (θα πρέπει να κάνετε τα ΄΄σωστά΄΄ βήματα). Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού, σας ΄΄καλεί΄΄ σε δυναμικές αλλαγές. Μια μικρή ανακαίνιση, θα σας δώσει χαρά! Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη, σας ΄΄δίνει ιδέες… για απομόνωση!

ΛΕΩΝ

Ο σταθερός σταυρός, είναι ιδιαίτερα ενεργός. Αφοσιώνεστε.. σε εκκρεμότητες σπιτιού και καριέρας. Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη, ενισχύει τη διάθεσή σας. Σε γενικές γραμμές, χρειάζεται όμως υπομονή. Ο Άρης (με αργή ταχύτητα), ενεργοποιεί το 2ο δεκαήμερο σας. Δώστε προτεραιότητα σε σημαντικά θέματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επαναφορά του Ερμή στον Σκορπιό, σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό. Πείτε με ειλικρίνεια ότι σκέφτεστε, δίχως … να είστε εριστικοί. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη, σας επηρεάζει… σε ψυχολογικό επίπεδο. Οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου, ενισχύονται… σημαντικά από τη νέα Σελήνη.

ΖΥΓΟΣ

Εάν είστε εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου, να είστε προσεκτικοί. Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη, σχηματίζει όψη τετραγώνου, με τον Δία, Κρόνο και Πλούτωνα. Ίσως νιώσετε αποκομμένοι. Αργότερα όμως, το τοπίο αλλάζει. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, σας προετοιμάζει… για πολύ σημαντικές… συνειδητοποιήσεις. Ο Ήλιος στον Τοξότη, σας ευνοεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα Σελήνη, σας κρατά στο επίκεντρο! Οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου, έχετε (αστείρευτη) δύναμη. Το 1ο σας δεκαήμερο, ετοιμάζεται για αντιπαραθέσεις. (Ελπίζετε ότι έτσι θα βάλετε τα πράγματα στη σειρά). Θα παρουσιαστούν σημαντικές ευκαιρίες…, που θα δώσουν αξία στα όνειρά σας. Να έχετε αυτοπεποίθηση!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα γενέθλιά σας αρχίζουν! Χρόνια σας πολλά‼! (με όλη τη δύναμη του κυβερνήτης σας Δία). Πριν όμως αυτό, θα πούμε ότι συμμετέχετε στη νέα Σελήνη. Προετοιμάζεστε να πείτε σημαντικά λόγια, που στόχο θα έχουν τη σωστή διατύπωση…! Αυτό σας δίνει την ευκαιρία, …να αναπτύξετε τις φιλοσοφικές σας σκέψεις. Καλή σας επιτυχία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε το στήριγμα της νέας Σελήνης. Οι κοινωνικοί πλανήτες (Κρόνος και Δίας) βρίσκονται στο 3ο σας δεκαήμερο. Ο Πλούτωνας χορηγός του ωροσκόπου και της νέας Σελήνης, βρίσκεται επίσης στο ζώδιο σας. Βάλτε τα πράγματα στη σειρά… Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες δίκαια και σωστά (με την προϋπόθεση ότι θα κάνετε ένα ΄΄σωστό΄΄ ξεσκαρτάρισμα).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής, έρχεται σε αντίθεση με τον (κυβερνήτη σας) Ουρανό. Ανοίξτε το επίπεδο της επικοινωνίας! Απελευθερώστε τις ιδέες σας (προς όφελος της ομάδας). Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη, θα ενισχύσει τις σχέσεις σας! Σημαντικό σας στήριγμα, θα είναι οι φίλοι και οι συνεργάτες. Να ξεκουράζεστε…!

ΙΧΘΥΣ

Είστε σημαντικό κεφάλαιο στη νέα Σελήνη! Βοηθάτε ενεργά προς τη σωστή κατεύθυνση.  Η εξαιρετική σας διαίσθηση, είναι μοναδικά ενεργή. Οι συνδυαστική σας ματιά, είναι ότι χρειάζεστε. Ο Ήλιος στον Τοξότη, θα ενεργοποιήσει τον επαγγελματικό σας τομέα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, θα ευνοήσει σε επίπεδο σχέσεων.  

Με Χαρά, 
για το ‘Kifissia Radio News- Κifissia Νorth City»

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds