Δήμος Κηφισιάς

Δωρεάν διανομή τροφίμων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ

By  | 

Ο Δήμος Κηφισιάς, μέσω της Κοινωνικής του Υπηρεσίας και στο πλαίσιο του  χρηματοδοτούμενου προγράμματος «Επισιτιστικής και  Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/ FEAD)», πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020 διανομή τροφίμων, σε 211 οικογένειες δικαιούχους του προγράμματος, στο «Ζηρίνειο» Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς.

Σε κατηγορίες δικαιούχων του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος γίνεται και  κατ΄οίκον διανομή τροφίμων από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

 Η διανομή περιείχε βασική υλική συνδρομή με είδη πρώτης ανάγκης και αρκετά τρόφιμα και πραγματοποιήθηκε με όλα τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του covid- 19. 

Η ανωτέρω δράση υλοποιήθηκε μέσω της Σύμπραξης ΠΕ Βορείου Τομέα Αθηνών που έχει συσταθεί για τις ανάγκες του ΤΕΒΑ και στην οποία ο Δήμος Κηφισιάς συμμετέχει ως εταίρος. Στη διαδικασία διανομής συνέδραμαν η Περιφέρεια Αττικής, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς και  η Δημοτική Αστυνομία

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds