Γειτονικοί Δήμοι

Επεκτείνεται το πρόγραμμα «Μείνετε σπίτι, είμαστε δίπλα σας» από 08:00 έως 20:30, λόγω των αυξημένων αιτημάτων δημοτών για εξυπηρέτηση κατ΄ οίκον

By  | 

ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ – Επεκτείνεται το πρόγραμμα «Μείνετε σπίτι, είμαστε δίπλα σας» από 08:00 έως 20:30

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης ενημερώνει ότι, λόγω των αυξημένων αιτημάτων για εξυπηρέτηση πολιτών κατ΄ οίκον, επεκτείνει το ωράριο λειτουργίας του από 08:00 έως 20:30.

Στη διάθεση των πολιτών, ανεξαρτήτου εισοδήματος ή ηλικίας, έχει τεθεί και το προσωπικό των παιδικών σταθμών και του ΚΑΠΗ, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες και να επιτευχθεί ο περιορισμός των μετακινήσεων και της διασποράς του covid -19.

Στο προηγούμενο «κύμα» της πανδημίας μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης έλαβαν υπηρεσίες κατ΄ οίκον περισσότεροι από 4.000 πολίτες των Βριλησσίων σε είδη πρώτης ανάγκης, ψώνια, συνταγογραφήσεις, φάρμακα, συνοδεία σε γιατρό.

Με απόλυτη συμμόρφωση στα μέτρα που επιτάσσει η κρίσιμη περίοδος και συνεργασία θα παραμείνουμε ασφαλείς και υγιείς.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds