Περιφέρεια Β.Αττικης

Η Περιφέρεια Αττικής συμμετείχε στη Διεθνή Διαδικτυακή Έκθεση Τουρισμού World Travel Market 2020

By  | 

Γ. Πατούλης: «Στην Περιφέρεια Αττικής εργαζόμαστε συστηματικά και συλλογικά και βάζουμε σε νέες βάσεις παραγωγικούς πυλώνες όπως είναι ο Τουρισμός»

Η Περιφέρεια Αττικής, δηλώνοντας σταθερά το «παρών» σε κορυφαία διεθνή τουριστικά γεγονότα, συνεχίζει τις δράσεις για την τουριστική της προβολή. Στο πλαίσιο αυτό συμμετείχε στη Διεθνή Διαδικτυακή Τουριστική Έκθεση WTM VIRTUAL, από τις 9 έως 11 Νοεμβρίου 2020.

Η Περιφέρεια Αττικής φιλοξενήθηκε  δωρεάν ως συνεκθέτης στο εικονικό περίπτερο του ΕΟΤ, πραγματοποιώντας μια σειρά από B2B συναντήσεις με διεθνείς buyers, προβάλλοντας ολόκληρη την Αττική ως ένα πολυδιάστατο σύνολο προορισμών για διακοπές όλο το χρόνο.

Με αφορμή τη σχετική συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στην Έκθεση WTM VIRTUAL, επισήμανε:«Στην Περιφέρεια Αττικής εργαζόμαστε συστηματικά και συλλογικά με κεντρικό στόχο να βγούμε νικητές από την πανδημία. Η εμπειρία που αποκτήσαμε όλο αυτό το διάστημα απαιτείται να μετεξελιχθεί σε γνώση και πράξεις για να βάλλουμε σε νέες βάσεις παραγωγικούς πυλώνες όπως είναι ο Τουρισμός.  Είναι σημαντικό που  ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που θα δοθούν στη χώρα από το Ταμείο Ανάκαμψης, θα διατεθεί για την ενίσχυση του Τουρισμού. Η Περιφέρεια Αττικής διαθέτει σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα τα οποία χρειάζεται να αναδειχθούν. Στην Αττική, στο πλαίσιο του  στρατηγικού σχεδιασμού της Περιφέρειας για τη Βιώσιμη Πράσινη Ανάπτυξη, μπορούν να υλοποιηθούν προγράμματα που θα συμβάλλουν στην εδραίωση του θεματικού Τουρισμού (π.χ. Τουρισμός Υγείας), στην Ευεξία και την ψυχοσωματική Υγεία». 

Στόχος της συμμετοχής της Περιφέρειας Αττικής στην WTM VIRTUAL ήταν να παρουσιάσει σε σημαντικούς τουριστικούς πράκτορες και επαγγελματίες του τουρισμού τις μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες που προσφέρουν οι επιμέρους προορισμοί της Αττικής και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα ολόκληρης της Περιφέρειας.

Η Περιφέρεια Αττικής είχε τη χαρά να φιλοξενεί στο περίπτερό της τον Δήμο Πόρου, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από το μέλος της Τουριστικής Επιτροπής Δήμου Πόρου, κ. Τάσο Φιακά. Ο Δήμος Πόρου εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στην Περιφέρεια Αττικής για τη φιλοξενία στο διαδικτυακό της περίπτερο και ειδικότερα στον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού κ. Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Πληροφορίες:

Διεύθυνση Τουρισμού Περιφέρειας Αττικής

tourismos@patt.gov.gr

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds