Γειτονικοί Δήμοι

Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης Ευπαθών Ομάδων και Ηλικιωμένων από το Δήμο Διονύσου

By  | 

Ο Δήμος Διονύσου θέτει σε λειτουργία Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης των ευπαθών ομάδων και των ηλικιωμένων που δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν και δεν έχουν υποστηρικτικό περιβάλλον, στο πλαίσιο εφαρμογής πρόσθετων μέτρων κατά της διασποράς του ιού COVID-19.

Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού μέσω του «Βοήθεια στο Σπίτι» και του «Κέντρου Κοινότητας» ενώνουν τις δυνάμεις τους, με σκοπό να εξασφαλιστεί η πρόσβαση όλων των πολιτών του Δήμου στα βασικά αγαθά που αφορούν την διατροφή και την υγεία τους, με το συντονισμό των εμπλεκόμενων δημόσιων και ιδιωτικών φορέων. Οι υπηρεσίες που ενδεικτικά θα παρέχονται είναι: αγορά και διανομή (αυστηρά και μόνο) ειδών πρώτης ανάγκης, παράδοση φαρμάκων, διεκπεραίωση συνταγογραφήσεων και παράδοση φαρμάκων από φαρμακεία του ΕΟΠYΥ, νοσηλευτικές υπηρεσίες, ζητήματα άμεσης διεκπεραίωσης με δημοτικές υπηρεσίες, κ.α.

Η τηλεφωνική γραμμή θα λειτουργεί από σήμερα Παρασκευή 13/11 και για όσο διάστημα ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών θα λειτουργούν δύο τηλεφωνικές γραμμές:

– το τηλέφωνο 2106215350 καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 π.μ. έως 08: μ.μ.

– το τηλέφωνο 2106216515 καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 07:00 π.μ. έως 03:00 μ.μ.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds