Γειτονικοί Δήμοι

Μηδενική η ανοχή του Δήμου Διονύσου απέναντι σε φαινόμενα παράνομης εκχέρσωσης εκτάσεων και κοπής δένδρων

By  | 

Σε συνέχεια δημοσιοποίησης από το Δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη καταγγελίας από 10/11, που αφορούσε σε παράνομη κοπή δένδρων και εκχέρσωση έκτασης 6 περίπου στρεμμάτων, σε εκτός σχεδίου περιοχή βορειανατολικά του Γηπέδου εντός της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου, ο Αντιδήμαρχος Στρατηγικού Χωροταξικού Σχεδιασμού Γιάννης Φωτάκης προχώρησε σε έγγραφη καταγγελία προς το Δασαρχείο Πεντέλης και το Δασονομείο Αγίου Στεφάνου, προκειμένου να προβούν σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες κατά το Νόμο.

Παράλληλα ο κος Φωτάκης, με δεύτερο έγγραφό του προς το Δασαρχείο, ζήτησε την αποστολή δενδρυλλίων, προκειμένου ο Δήμος Διονύσου να πραγματοποιήσει αναδάσωση της εν λόγω έκτασης.

Ο Δήμος Διονύσου θα εξακολουθήσει να έχει μηδενική ανοχή και σε άλλες αντίστοιχες ενέργειες που θα υποπέσουν στην αντίληψή του.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds