Περιφέρεια Β.Αττικης

Ευχές του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη προς τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο για ταχεία ανάρρωση

By  | 

Τις θερμότερες ευχές για ταχεία ανάρρωση προς τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο ο οποίος νοσεί με ήπια συμπτώματα κορωνοϊού, εκφράζει ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνοντας τα εξής:

« Εύχομαι στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο περαστικά και γρήγορα να επιστρέψει στα θρησκευτικά του καθήκοντα και στο σπουδαίο έργο που επιτελεί στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας. Πρόκειται για έναν άξιο θρησκευτικό  λειτουργό, σπάνιου ήθους, ο οποίος έχει προσφέρει και θα συνεχίσει να προσφέρει πολλά στην κοινωνία.

Είμαι βέβαιος ότι θα τύχει της καλύτερης φροντίδας από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας, προκειμένου να ξεπεράσει γρήγορα την περιπέτεια της υγείας του. Οι σκέψεις και οι εγκάρδιες ευχές όλων των Ελλήνων, τον συντροφεύουν».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds