Γέφυρα πολιτισμού

By  | 

Ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με το M-Eating Hub ξεκινάει άμεσα, διανομή τροφίμων, για όλους όσους το έχουν ανάγκη και το επιθυμούν.

Στην παραπάνω δράση συμπράττουν μαζί με τον ΣΜΒΕ ο Σύλλογος “Το σπίτι του Μουσικού” και το παράρτημα του ΠΜΣ (Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος).

Σκέψη και μέλημά μας είναι, να ανακουφιστούν πρωτίστως, οικογένειες πληττόμενων συναδέλφων από τις επιπτώσεις της πανδημίας, έστω και στο ελάχιστο.

Η προσφορά ισχύει και αφορά όλους τους μουσικούς της πόλης, ανεξάρτητα από το αν είναι μέλη των οικείων σωματείων η όχι.

Αφορά επίσης όλους τους συναδέλφους όλων των ειδικοτήτων στο θέαμα – ακρόαμα. (Ηχολήπτες, φωτιστές).

Παρακαλούμε, να δηλώσετε άμεσα την συμμετοχή σας, όσοι επιθυμείτε να παραλαμβάνετε μια φορά την εβδομάδα, ένα πακέτο φρέσκων τροφίμων πρώτης ανάγκης στα τηλέφωνα: 6946512315 Χριστόπουλος Θοδωρής, 6949402611 Κεχαγιάς Δημήτρης & 6938783235 Γκούβας Κωνσταντίνος

Σύντομα ανάλογα με τον «χάρτη» που θα διαμορφωθεί από την ζήτηση, θα υπάρξει ανακοίνωση για τα σημεία διανομής.

Επίσης σας καλούμε να ενημερώσετε ή και να παροτρύνετε συναδέλφους οι οποίοι δεν έχουν λάβει γνώση της δραστηριότητας αυτής, εκ μέρους του Συλλόγου.

Παρακαλείσθε όλοι να συνδράμετε τους πληττόμενους συναδέλφους, έτσι ώστε να ξεπεράσουν την πιθανή συστολή. Συστολή η οποία θα τους οδηγήσει άδικα να μην επικοινωνήσουν και βέβαια, τελικά να μην ωφεληθούν από αυτό το ελάχιστο βοήθημα.

Θα υπάρξει απόλυτη εχεμύθεια.

Μόνον με την αυτοοργάνωση και την αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί!

Ενημέρωση 21/10/2020: Τρόπος συμμετοχής και σημείο διανομής.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds