Διάφορα

Athens Jewelry Week/ Εβδομάδα Κοσμήματος της Αθήνας

By  | 

Αυτή τη φορά η Ελλάδα πρωτοπορεί.
Μπορεί η πανδημία να έχει ανατρέψει τα σχέδια μας, μπορεί να έχουν αναβληθεί ή ακόμα φορές και ακυρωθεί μεγάλες διοργανώσεις ανά τον κόσμο, η Athens Jewelry Week / η Εβδομάδα Κοσμήματος της Αθήνας, με διάθεση αστείρευτη και μέσα από σκληρή δουλειά, καταφέρνει να είναι εδώ παρούσα, μαζί μας όπως είχε υποσχεθεί ήδη από τον περασμένο Μάιο. Σήμερα λοιπόν ανοίγει επίσημα για το κοινό και σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε πως είναι η πρώτη Εβδομάδα Κοσμήματος που τρέχει διαδικτυακά.
Έτσι μπορείτε Live μέσω FB, είτε με την εγγραφή σας στο Zoom της ΑJW να παρακολουθήσετε τις εκδηλώσεις που έχει διοργανώσει η άκρως δραστήρια ομάδα των ‘Αnticlastics’, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού για να γνωρίσετε σύγχρονους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που βρίσκουν τόπο έκφρασης μέσα από το Εννοιολογικό Κόσμημα.
Καλή Επιτυχία από καρδιάς σε όλους τους συμμετέχοντες με την ευχή να είμαστε πάντα μπροστά και του χρόνου από κοντά… Χωρίς να ξεχνάμε πως στις αποσκευές μας εμπεριέχονται δείγματα αριστουργηματικών κοσμημάτων με ιστορία χιλιάδων ετών.NEW DATES FOR ATHENS JEWELRY WEEK 2020!                            

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds