Περιφέρεια Β.Αττικης

Με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής πραγματοποιήθηκε αποστολή ρουχισμού και παπλωμάτων, προσφορά του ομίλου FF Group, για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας

By  | 

Γ. Πατούλης: «Η Περιφέρεια Αττικής αξιοποιεί τις προσφορές επιχειρήσεων και συμβάλλει έμπρακτα στην κάλυψη των αναγκών των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας: Κανένας δεν είναι μόνος του»

Σημαντική ποσότητα ειδών ένδυσης και κλινοσκεπασμάτων παραδόθηκε με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας. Η προσφορά πραγματοποιήθηκε από τον όμιλο FF Group και περιελάβανε ρούχα, παπούτσια και παπλώματα. Το υλικό μεταφέρθηκε με ειδικό όχημα της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΔΣΝΑ το οποίο διατέθηκε με εντολή του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη.

Σε συνάντηση που είχε ο Περιφερειάρχης Αττικής στο γραφείο του την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του FF Group, Γ. Σάμιο, με την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου Α. Πηγή και τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Σ. Βοϊδονικόλα συμφωνήθηκε να εξασφαλιστούν τα αναγκαία μέσα προκειμένου να μεταφερθεί η προσφορά αλληλεγγύης στους πληγέντες.

Ο Γ. Πατούλης με αφορμή τη σχετική δράση επανέλαβε ότι η Περιφέρεια Αττικής, όπως έχει ήδη πράξει στο παρελθόν, θα συνεχίσει να συμβάλλει με κάθε μέσο στην αξιοποίηση προσφορών επιχειρήσεων στην κάλυψη των αναγκών των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας και συνολικά των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

20201111 karditsa

«Η Περιφέρεια Αττικής αξιοποιεί τις προσφορές επιχειρήσεων και συμβάλλει στην κάλυψη των αναγκών των συνανθρώπων μας που επλήγησαν πρόσφατα από τις πλημύρες στην Καρδίτσα. Ευχαριστώ θερμά τον Όμιλο FF Group ο οποίος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Η συγκεκριμένη προσφορά έρχεται να ενισχύσει τον αγώνα που έχουμε ξεκινήσει από τα μέσα Σεπτέμβρη με την προσφορά 22 φορτηγών ανθρωπιστικής βοήθειας με είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Θεσσαλίας. Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας και στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας: Κανένας δεν είναι μόνος του».

Η προσφορά του Ομίλου, παραδόθηκε στην Καρδίτσα και τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη της Περιφέρειας Θεσσαλίας Κ. Νούσιο, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου.

Παρόντες στην παράδοση των περίπου 1.000 τεμαχίων, ήταν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του FF Group, Γ. Σάμιος με το επιτελείο του, ο εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής Σ. Βοϊδονικόλας και ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γ. Χατζηθεοδοσίου.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του FF Group Γ. Σάμιος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι ο όμιλος, παρά τις δικές του γνωστές δυσκολίες, έχει τις δυνάμεις και την πρόθεση να βοηθήσει τους συμπολίτες μας και πρόσθεσε ότι οι δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης θα συνεχιστούν προκειμένου να ανακουφιστούν οι πιο αδύναμοι συμπολίτες μας. Ο εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής Σ. Βοϊδονικόλας μετέφερε το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές κανένας δεν είναι μόνος του και πως η Περιφέρεια Αττικής με συγκεκριμένες πράξεις και δράσεις θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη. Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καρδίτσας Κ. Νούσιος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και τη Folli Follie που δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους σε όσους έχουν πληγεί.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds