ΜΟΥΣΙΚΗ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Katerine Duska »Call me Nyx» Μουσική – Στίχοι: Katerine Duska & David Sneddon

By  | 

Βρείτε το Call me Nyx σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:  https://katerineduska.lnk.to/CallMeNyxPR

Εδώ θα ακούσετε το τραγούδι στο YouTube:  https://www.youtube.com/watch?v=ZLxjw_XPL9U&ab_channel=KaterineDuska

Εδώ θα βρείτε το τραγούδι Call me Nyx σε wav & mp3:  https://umusic.box.com/s/hrzbs1u1tkcp8gjrdf9yp9q5e4v0ijo8

Το »Call me Nyx» είναι το νέο τραγούδι της Κατερίνας Ντούσκα από το επερχόμενο ομότιτλο concept EP που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2021.

Είναι μια ωδή στη νύχτα μέσα από την οποία η τραγουδοποιός επανασυστήνεται ως ΝΥΞ, χορεύοντας στο σκοτάδι με τον πιο δυναμικό και αιχμηρό της ήχο .

Το τραγούδι είναι εμπνευσμένο από την ιδιαίτερη σχέση της με τη νύχτα. Ένας ύμνος στη μεταμόρφωση που μιλάει για το πώς κάνεις τον πόνο την μεγαλύτερη σου δύναμη.

«Το έγραψα σε μια περίοδο όπου πολύ απλά δεν κοιμόμουν.  Είχε τα σκοτάδια της,  και για μένα αυτό το τραγούδι ήταν κάτι σαν ξόρκι»

Το “Call me Nyx” το έγραψε με τον στενό της συνεργάτη David Sneddon, ο οποίος έχει δουλέψει με τον Lewis Capaldi, Lana del Rey, Mika, Hurts,  ενώ η παραγωγή έγινε στο Λονδίνο με τονAnu Pillai ( Lewis Capaldi, Roisin Murphy) και στην Αθήνα με τον Daniel Hyde.

Καλή Ακρόαση!

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds