Γειτονικοί Δήμοι

Το Πράσινο Ταμείο χρηματοδοτεί την εγκατάσταση υπόγειων κάδων στον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης

By  | 

Την ένταξη του έργου  «Αναβάθμιση Κοινοχρήστων Χώρων Δήμου ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – ΠΕΥΚΗΣ μέσω της υπόγειας αποθήκευσης των απορριμμάτων» στον Άξονα Προτεραιότητας 1 «Αστική Αναζωογόνηση» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ», αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Πράσινου Ταμείου. Το Ταμείο θα χρηματοδοτήσει το έργο 184.922,40 € που αποτελούν το 80% του προϋπολογισμού του έργου στη βάση της πρότασης που κατέθεσε ο Δήμος στις 26/6/2020. Το υπόλοιπο του προϋπολογισμού θα καλυφθεί από δημοτικούς πόρους (46.230,60€).

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Άλλη μια προεκλογική μας δέσμευση υλοποιείται με την προμήθεια και εγκατάσταση υπόγειων κάδων για πρώτη φορά στον Δήμο μας. Και συνεχίζουμε με την προμήθεια επιπλέον πράσινων κάδων με την απόκτηση άλλων δύο σύγχρονων απορριμματοφόρων και ενός σαρώθρου, ώστε να αναβαθμίσουμε τον εξοπλισμό καθαριότητας. Σε αυτή την προσπάθεια αξιοποιούμε τη χρηματοδότηση του Πράσινου Ταμείου, αλλά και κάθε άλλη πηγή χρηματοδότησης, προκειμένου να γινόμαστε όλο και καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds