Γειτονικοί Δήμοι

Ενημέρωση και εκπαίδευση των μέτρων πρόληψης του COVID 19 στο Ειδικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων

By  | 

Στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειας για την προστασία από τη διάδοση του κορωνοϊού, το τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Εθελοντισμού του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης μετά από αίτημα της Διευθύντριας του Ειδικού Σχολείου Κωφών και Βαρήκοων που εδρεύει στη Δημοτική Ενότητα Πεύκης και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας πραγματοποίησε  ενημέρωση των μαθητών και των εκπαιδευτικών του σχολείου  για την πρόληψη και αποφυγή της μετάδοσης του covid -19.  Επίσης έγινε εκπαίδευση  στη σωστή χρήση της μάσκας και στον σωστό τρόπο πλυσίματος των χεριών από την νοσηλεύτρια του Τμήματος.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Τα μέτρα πρόληψης (τήρηση αποστάσεων, χρήση μάσκας, υγιεινή των χεριών)  είναι αποτελεσματικά, όταν εφαρμόζονται την κατάλληλη στιγμή, με τη σωστή μέθοδο και τεχνική. Κάθε φορά που τα  εφαρμόζουμε προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας από την μετάδοση του νέου κορωνοϊού και περιορίζουμε τον αριθμό των συνανθρώπων μας που θα νοσήσουν και μάλιστα κάποιοι από αυτούς πολύ σοβαρά. Αποτελούν  ασπίδα προστασίας για πολίτες, επαγγελματίες της υγείας και ασθενείς. Η ενημέρωση και η σωστή εκπαίδευση των μαθητών στέλνει μήνυμα, ότι μπορούμε με την υιοθέτηση των μέτρων πρόληψης στην καθημερινότητα μας να συμβάλλουμε όλοι στην προσπάθεια προστασίας της κοινωνίας από την εξάπλωση του νέου ιού».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds