Δήμος Κηφισιάς

Σε μέτρα ανακούφισης των επιχειρήσεων που πλήττονται από την πανδημία του COVID-19 προχωρά ο Δήμος Κηφισιάς

By  | 

Σε μια σειρά από μέτρα ανακούφισης των επιχειρήσεων του Δήμου μας που πλήττονται από την πανδημία του COVID-19 προχωρά ο Δήμος Κηφισιάς.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου 2020, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ανακοίνωσε ότι πρόκειται να προχωρήσει ο Δήμος σε απαλλαγές και οικονομικές ελαφρύνσεις.

Για τις επιχειρήσεις που αναστέλλεται υποχρεωτικά η λειτουργία τους μέχρι και 30/11 θα ισχύσει για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα:

Απαλλαγή καταβολής δημοτικών τελών (τέλη καθαριότητας & φωτισμού)
Απαλλαγή καταβολής των τελών κατάληψης κοινοχρήστων χώρων
Απαλλαγή καταβολής των τελών επί των ακαθαρίστων εσόδων των καταστημάτων (0.5%)
Απαλλαγή καταβολής  των τελών επί των ακαθαρίστων εσόδων των κέντρων διασκέδασης – ζωντανής μουσικής 5%, για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί  λόγω covid – 19.

Για τις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος που υπολειτουργούν με υπηρεσίες παράδοσης κατ οίκον (delivery) ή με πώληση σε περαστικούς (take away) απαλλαγή καταβολής των τελών κατάληψης κοινοχρήστων χώρων και αναστολή καταβολής δημοτικών τελών (τέλη καθαριότητας & φωτισμού).

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds