Δήμος Κηφισιάς

Σε μέτρα ανακούφισης των επιχειρήσεων που πλήττονται από την πανδημία του COVID-19 προχωρά ο Δήμος Κηφισιάς

By  | 

Σε μια σειρά από μέτρα ανακούφισης των επιχειρήσεων του Δήμου μας που πλήττονται από την πανδημία του COVID-19 προχωρά ο Δήμος Κηφισιάς.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου 2020, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ανακοίνωσε ότι πρόκειται να προχωρήσει ο Δήμος σε απαλλαγές και οικονομικές ελαφρύνσεις.

Για τις επιχειρήσεις που αναστέλλεται υποχρεωτικά η λειτουργία τους μέχρι και 30/11 θα ισχύσει για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα:

Απαλλαγή καταβολής δημοτικών τελών (τέλη καθαριότητας & φωτισμού)
Απαλλαγή καταβολής των τελών κατάληψης κοινοχρήστων χώρων
Απαλλαγή καταβολής των τελών επί των ακαθαρίστων εσόδων των καταστημάτων (0.5%)
Απαλλαγή καταβολής  των τελών επί των ακαθαρίστων εσόδων των κέντρων διασκέδασης – ζωντανής μουσικής 5%, για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί  λόγω covid – 19.

Για τις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος που υπολειτουργούν με υπηρεσίες παράδοσης κατ οίκον (delivery) ή με πώληση σε περαστικούς (take away) απαλλαγή καταβολής των τελών κατάληψης κοινοχρήστων χώρων και αναστολή καταβολής δημοτικών τελών (τέλη καθαριότητας & φωτισμού).

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds