Περιφέρεια Β.Αττικης

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη η πρόσκληση υποβολής προτάσεων για τη Δράση «Συνέργειες Έρευνας και Καινοτομίας στην Περιφέρεια Αττικής» προϋπολογισμού 9 εκ. ευρώ, παρουσία του Γ.Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας Αθ. Κυριαζή

By  | 

Γ. Πατούλης: «Προτεραιότητά μας αυτή την περίοδο είναι η στήριξη της επιχειρηματικότητας και στο πλαίσιο αυτό επενδύουμε σε  δράσεις καινοτομίας, ως ένα χρήσιμο εργαλείο για την τόνωση του επιχειρείν»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης υπέγραψε την πρόσκληση υποβολής προτάσεων για τη Δράση «Συνέργειες Έρευνας και Καινοτομίας στην Περιφέρεια Αττικής», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020»  προϋπολογισμού 9 εκ. ευρώ, στα γραφεία της Περιφέρειας.

Παρόντες ήταν ο Γ. Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας Αθ. Κυριαζής και ο Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Δ. Δρόσης.

Βασικός στόχος της Δράσης είναι η ενίσχυση συνεργατικών ερευνητικών έργων, μέσα από τη σύμπραξη επιχειρήσεων και ερευνητικών κέντρων των πανεπιστημίων, με σκοπό την προώθηση της καινοτομίας, τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και την ενίσχυση της σύνδεσης έρευνας/καινοτομίας και παραγωγής.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds