Γέφυρα πολιτισμού

Μ.Α.Ζ.Ι.- ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΖΟΥΜΕ ΙΣΟΤΙΜΑ

By  | 

Το Κέντρο πολιτισμού της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιεί μία διαδικτυακή δράση- συναυλία με θέμα: «Αφιέρωμα στον Σεφέρη» με τη συμμετοχή καλλιτεχνών κυρίως από την πόλη της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020 – ώρα: 21:00 και το κοινό θα μπορεί να την παρακολουθήσει με live streaming μέσα από τη σελίδα του Κέντρου Πολιτισμού στο facebook και την ιστοσελίδα www.kepo.gr Κατά τη διάρκεια της συναυλίας αλλά και πριν και μετά, το κοινό έχει τη δυνατότητα να καταθέτει ποσά στον τραπεζικό λογαριασμό του Μ.Α.Ζ.Ι.

Eurobank GR8702600300000970101383580

Σας ευχαριστούμε!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μ.Α.Ζ.Ι. σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργο Στάντζο αποφάσισε να διαθέσει το ποσόν που θα συγκεντρωθεί από αυτή τη δράση, για την αγορά tablets για τους μαθητές των σχολείων της Σάμου, που αυτές τις ημέρες αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες λόγω του προηγηθέντος μεγάλου σεισμού και των αμέτρητων μετασεισμών.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds