Γειτονικοί Δήμοι

Αναστέλλεται η λειτουργία των Αθλητικών και Πολιτιστικών χώρων του Δήμου Διονύσου – Μοναδική προτεραιότητα η ασφάλεια των πολιτών

By  | 

Σε εφαρμογή των τελευταίων αποφάσεων της Πολιτείας και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνουμε ότι από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου και μέχρι να υπάρξει νεότερη ενημέρωση, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Διονύσου, ανοιχτών και κλειστών, καθώς και όλων των πολιτιστικών χώρων, τόσο για τους συλλόγους όσο και για μεμονωμένους δημότες. Οι Παιδικές Χαρές του Δήμου Διονύσου παραμένουν προς το παρόν ανοιχτές, με την τήρηση όλων των προληπτικών μέτρων ασφαλείας, σε κάθε περίπτωση όμως η συνέχιση λειτουργίας τους θα επανεξεταστεί ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας.

Για λεπτομέρειες σε σχέση με την εφαρμογή τυχόν εξαιρέσεων σύμφωνα πάντα με τις ισχύουσες Κυβερνητικές αποφάσεις, όπως αυτές επικαιροποιούνται, αρμόδιο είναι το Αυτοτελές Τμήμα Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού (210 8142972).

Υπογραμμίζουμε ότι στην παρούσα χρονική περίοδο που η πανδημία βρίσκεται σε έξαρση, μοναδική μας προτεραιότητα είναι η διασφάλιση της ασφάλειας των πολιτών. Τώρα είναι η ώρα να επιδείξουμε όλοι υπευθυνότητα, στο βαθμό που μας αναλογεί, προκειμένου να μπορέσουμε να επανέλθουμε το συντομότερο δυνατό στην κανονικότητα και τις συνήθεις δραστηριότητές μας.

Φοράμε μάσκα, αποφεύγουμε το συνωστισμό και νικάμε τον Covid-19.

Μένουμε_Ασφαλείς
# Δήμος_Διονύσου   

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds