Δήμος Κηφισιάς

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ- ΖΩΔΙΑ

By  | 

γράφει η Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Η εβδομάδα αρχίζει με Ερμή/Κρόνο. Η όψη αυτή, μας κάνει ιδιαίτερα…επιφυλακτικούς.
Σημαντική στιγμή (την περίοδο αυτή), είναι και η ορθοδρόμηση του Ερμή. (Θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση, στα γεγονότα της εποχής. Όπως γνωρίζουμε, όταν ο Ερμής κινείται προς το μεταβατικό στάδιο της ορθοδρόμησης, δημιουργείται σύγχυση, αλλά και εκνευρισμός). 

Η γενικότερη πρόταση για την εβδομάδα αυτή, είναι… να ακούτε… (προσεκτικά). Μη βιάζεστε… να απαντήσετε. Σε καμία περίπτωση, …μην πάρετε τελικές αποφάσεις. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν μέχρι και την επόμενη νέα σελήνη. Έως τότε, υπομονή, εγκράτεια και επαναπροσδιορισμός. Υπάρχει ο κίνδυνος για εντάσεις, σε εσωτερικό αλλά και σε εξωτερικό-κοινωνικό επίπεδο.

Η εβδομάδα αρχίζει και κλείνει, με τη Σελήνη στον Ταύρο και τον Λέοντα. Ιδιαίτερη έμφαση, δίνεται στα σταθερά και τα παρορμητικά ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει, να είστε ιδιαίτερα εγκρατείς! Κυρίως, στον τομέα της επικοινωνίας,…! (Επειδή από τη φύση σας βιάζεστε). Η εβδομάδα αυτή είναι πάρα πολύ σπουδαία για εσάς. Ο εσωτερικός σας κυβερνήτης Ερμής, θα μπει σε φαινομενική ορθή πορεία. Όμως, βρίσκεται σε απόλυτη θέση έντασης, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Κάντε υπομονή! Τα πράγματα θα αλλάξουν σύντομα. Μέσα στο Νοέμβρη, ο κυβερνήτης σας Άρης, ετοιμάζεται να γίνει ορθόδρομος. (Κάτι δηλαδή, που είχατε να δείτε …και να νιώσετε από τον Σεπτέμβρη).

ΤΑΥΡΟΣ

Η Ορθόδρομη πορεία του Ερμή, θα σας βοηθήσει (κυρίως) σε πρακτικά θέματα. Σε ότι αφορά την επικοινωνία και τις επεξηγήσεις, θα ήταν καλό να ξέρετε…ότι δεν είναι εύκολα τα πράγματα (για την εβδομάδα αυτή). Αρκετά αποδοτικό, θα ήταν να βάλετε σε τάξη, ….τυχόν εκκρεμότητες. Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη, βρίσκεται στον Ζυγό. Αυτό, ενισχύει τη γοητεία σας, αλλά για την ώρα, να είστε επιφυλακτικοί. Τα εργασιακά και τα επαγγελματικά σας θέματα, θα είναι  ή θα γίνουν ..προτεραιότητα! 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύ σημαντικά τα νέα για εσάς . Ο κυβερνήτης σας Ερμής, θα γίνει φαινομενικά ορθόδρομος. Όπως είναι φυσικό, η ανάγκη σας για επικοινωνία, …θα »μπει» σε φυσιολογική ροή. Όμως, από την επόμενη εβδομάδα, θα μετακινηθεί  και πάλι στο (εσωστρεφές) ζώδιο του Σκορπιού. Δείτε διάφορες εκκρεμότητες που τυχόν έχετε …στη σκέψη σας. Ο Ερμής για την ώρα, βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Παλιές υποθέσεις, θα βρουν τον κατάλληλο δρόμο εφαρμογής. Αποφύγετε νέα ξεκινήματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το 3ο σας δεκαήμερο, παραμένει έντονα φορτισμένο. Ο Ερμής ορθοδρομεί, και σας καλεί να πάρετε θέση. Ρυθμίστε εκκρεμότητες. Προσπαθήστε να βάλετε τα πράγματα στη σειρά. Μην αφήσετε 3ους, να πάρουν την απόφαση για εσάς. Δείξτε πυγμή και θάρρος. Βρείτε τη χαμένη σας δύναμη και  επιβραβεύστε τον εαυτό σας. Στην περίπτωση που γίνετε….οι  κριτές του εαυτού σας,  …θα ήταν άδικο!

ΛΕΩΝ

Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου, έχουν τη στήριξη της Αφροδίτης από τον Ζυγό. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή στον Ζυγό, θα βοηθήσει εσάς του 3ου δεκαημέρου (ώστε, να βάλετε τα πράγματα σε σειρά). Θα διαπιστώσετε, ότι η επικοινωνία σας θα είναι βατή. Παράλληλα όμως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Το τετράγωνο του Ερμή- Κρόνου, δεν αφήνει χώρο για  πανηγυρισμούς.  Υπομονή για λίγο …ακόμα, και όλα θα πάρουν μια άλλη τροπή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής, θα γίνει ορθόδρομος. Και αυτό σημαίνει, ότι θα έχετε καλύτερο  προγραμματισμό. Ωστόσο όμως, η κριτική σας διάθεση είναι… πολύ έντονη. Και αυτό είναι και το σημείο που θα πρέπει να δώσετεπροσοχή. Να είστε εγκρατείς στα λόγια σας, γιατί μπορείτε να γίνετε ιδιαίτερα καυστικοί. Όσο θα περνούν οι μέρες, ….η αναλυτική σας σκέψη, θα βάλει τα πράγματα σε σειρά. Προσεγγίστε τους άλλους, ….αλλά με προσεκτικά βήματα!

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερη προσοχή, θα πρέπει να δώσετε οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου. Ο Ερμής (από το ζώδιο σας) σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να φέρει καθυστερήσεις…, σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Την επόμενη εβδομάδα, ο Ερμής αλλάζει ζώδιο, …κι έτσι, θα αποφορτιστεί η έντασή σας. Σε ότι αφορά το 2ο σας δεκαήμερο, νιώθετε πίεση ή ακόμη και εντάσεις που προέρχονται από 3ους.  Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου, έχουν την Αφροδίτη με το μέρος τους. Αυτό βοηθά γενικότερα τον τομέα των επαφών και των σχέσεων. Αργότερα, θα βοηθήσει και τα υπόλοιπα δεκαήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παραμένετε οι πρωταγωνιστές των ημερών. Ο Ήλιος μεταφέρεται στο 2ο δεκαήμερο, και σας ενισχύει με μεγαλύτερη διαίσθηση. Η ορθοδρόμηση του Ερμή, βοηθάει στην επικοινωνία. Οι εσωτερικές αναζητήσεις, μπαίνουν σε καλύτερη »θέση», και νιώθετε πιο έτοιμοι να ανοίξετε διάφορες συζητήσεις. Ωστόσο, όπως ήδη έχουμε πει, η θέση του Ερμή από άποψη όψης, δεν βοηθά τις βιαστικές κινήσεις. Να είστε υπομονετικοί. Η σωστή οργάνωση, θα φέρει πολύ καλά αποτελέσματα για εσάς.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη από τον Ζυγό, ενισχύει το 1ο σας δεκαήμερο. Θέλετε να βγείτε και να κάνετε διάφορες δραστηριότητες. Οι ομαδικές εργασίες και τα χόμπι, …είναι κάτι που σας γεμίζει χαρά. Ίσως να παίξετε και τον ρόλο του εμψυχωτή. (Αυτό φυσικά, δεν είναι δύσκολο για εσάς). Από τη φύση σας, είστε η ενέργεια που δίνει χαρά. Παρόλα αυτά, μην ξεχνιέστε! Δώστε προσοχή στις καθημερινές και εργασιακές σας υποχρεώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή, είναι κατάλληλη για να κλείσετε εκκρεμότητες. Και κυρίως, εάν οι εκκρεμότητες, προέρχονται από παλιές και άλυτες υποθέσεις. Όμως, προσέξτε την επικοινωνία σας. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή, που αυτή τη φορά γίνεται και ορθόδρομος. Έχετε την τάση, να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Θέλετε να βάλετε τάξη …σε όλα. Προσπαθήστε όμως, ….να αντιληφθείτε και την άλλη πλευρά. Κινηθείτε με βάση τη λογική.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου, έχουν πολύ καλές ευκαιρίες (για επικοινωνία και επαφές). Η Αφροδίτη από το 1ο δεκαήμερο του Ζυγού, βοηθά τις σχέσεις και τις ομάδες. Οι συνεργασίες, μπορεί να τοποθετηθούν εκ νέου σε βάση, και γενικότερα, οι σχέσεις σας δείχνουν να βελτιώνονται . (Προσέξτε όμως)! Κάντε συζητήσεις με καλή διάθεση, αλλά μην πάρετε ακόμη τελικές αποφάσεις. Η ορθοδρόμηση του Ερμή, θα βοηθήσει στα θέματα επικοινωνίας. Επαφές με σημαντικούς ανθρώπους, μπορεί να φέρουν ….τις επιθυμητές λύσεις!

ΙΧΘΥΣ

Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή στον Ζυγό, θα βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα …στη σειρά.  Εκ μέρους σας, χρειάζεται ο σωστός προγραμματισμός. Δείτε τα + και  -, σκεφτείτε ώριμα, λογικά, και με βάση την εμπειρία σας. Οι σχέσεις βελτιώνονται. Μοιάζει να έχετε τη διάθεση, να είστε κοινωνικοί. (έστω και σε επίπεδο λεκτικό…λόγω εποχής….). Φροντίστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, και εάν όχι, τουλάχιστον, δείτε τα θέματα με βάση …τις προτεραιότητες σας (είτε σε πρακτικό, είτε σε υλικό, είτε σε συναισθηματικό επίπεδο).  

Με Χαρά, 

για το ‘Kifissia Radio News- Κifissia Νorth City»

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds