Γειτονικοί Δήμοι

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΥΝΥΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ

By  | 

Τις προτεραιότητες του για το Δήμο Διονύσου περιγράφει στη συνέντευξή του στο web tv του AFTODIOIKISI.GR και το δημοσιογράφο Χρίστο Βούζα ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης.

Ο κος Καλαφατέλης θέτει ως πρώτη προτεραιότητα το ζήτημα των υποδομών, αναφερόμενος σε έργα ύδρευσης, αποχέτευσης και ομβρίων που θα είναι έτοιμα έως το 2022. Παράλληλα εκφράζει την αισιοδοξία του ότι το 2022 θα ξεκινήσουν οι πρώτες οικιακές συνδέσεις φυσικού αερίου  στην περιοχή, ενώ κάνει ειδική αναφορά κάνει στις ασφαλτοστρώσεις που προγραμματίζονται αλλά και την ενεργειακή αναβάθμιση δύo σχολείων του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Διονύσου προαναγγέλλει και το διαγωνισμό για την αντικατάσταση των λαμπτήρων με led, το πρώτο τρίμηνο του 2021. Έργο που, όπως λέει, θα εξοικονομήσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ετησίως και θα αλλάξει την εικόνα του δήμου. Τέλος, αναφορικά με την καθαριότητα, δεσμεύεται ότι μέχρι καλοκαίρι του 2021 τα όποια προβλήματα θα λυθούν.

Δείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο τη σχετική ανάρτηση και το βίντεο:

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds