Περιφέρεια Β.Αττικης

Στη Σάμο μεταβαίνει o Αντιπρόεδρος της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

By  | 

Κατά την προγραμματισμένη επίσκεψη του στο νησί θα έχει συναντήσεις με τις τοπικές αρχές για θέματα που σχετίζονται με το μεταναστευτικό και την υγεία, ενώ θα ενημερωθεί και για τις ανάγκες που έχουν προκύψει μετά τον ισχυρό σεισμό

Ο Αντιπρόεδρος της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης μεταβαίνει στη Σάμο, όπου έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Κ. Μουτζούρη και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που σχετίζονται με το μεταναστευτικό και την υγεία, ενώ θα ενημερωθεί και για τις ανάγκες που υπάρχουν μετά τον ισχυρό σεισμό που έπληξε το νησί.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του και σε συνεννόηση με τη δημοτική αλλά και την περιφερειακή αρχή θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να μεταβεί στο νησί προκειμένου να παράσχει βοήθεια, η επιστημονική ομάδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Ο κ. Πατούλης εκφράζει τη στήριξη του στους κατοίκους στου νησιού, επισημαίνοντας ότι η Αυτοδιοίκηση θα είναι στο πλευρό τους.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds