Δήμος Κηφισιάς

Επιστολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με αφορμή τη μεταφορά αρμοδιότητας Προμήθειας Εντύπων Καρτών Ελέγχου Καυσαερίων (Κ.Ε.Κ.)

By  | 

Γ. Πατούλης: «Το πρόβλημα αφορά στο σύνολο των  δημόσιων και ιδιωτικών Κ.Τ.Ε.Ο της χώρας και είναι ανάγκη να βρεθεί άμεσα λύση    Στην ανάγκη άμεσης ρύθμισης του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί με τη μεταφορά της αρμοδιότητας στις περιφέρειες της Προμήθειας Εντύπων Καρτών Ελέγχου Καυσαερίων (Κ.Ε.Κ.) χωρίς την πρόβλεψη μεταφοράς πόρων, αναφέρεται σε επιστολή του προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.    Στην επιστολή του επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι είναι ανάγκη να πραγματοποιηθεί διαβούλευση, να προβλεφθεί μια μεταβατική περίοδος προσαρμογής, να αποτυπωθούν οι τεχνικές προδιαγραφές ασφαλείας των Κ.Ε.Κ και επίσης να υπάρξει πρόβλεψη για την κάλυψη του σχετικού κόστους.    Η Πρόταση της Περιφέρειας Αττικής    Στην επιστολή του ο Γ. Πατούλης προτείνει επιπλέον ως εναλλακτική λύση την έκδοση Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων από τα Κ.Τ.Ε.Ο (δημόσια και ιδιωτικά) με την μορφή Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου που θα αφορά μόνο στον έλεγχο των καυσαερίων, με την καταβολή του προβλεπόμενου από το νόμο τέλους, καθώς και την έκδοση Μηχανογραφημένης Βεβαίωσης από τα εξουσιοδοτημένα Συνεργεία, με την καταβολή του προβλεπόμενου από το νόμο τέλους.   Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης Αττικής επισημαίνει ότι  είναι επιβεβλημένο να ξεκινήσει άμεσα διαβούλευση με το αυτοδιοικητικό όργανο των Περιφερειών της χώρας (ΕΝ.Π.Ε.) προκειμένου να τροποποιηθεί το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds