Θέατρο

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Ο ΚΛΕΑΡΧΟΣ, Η ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ

By  | 

Πρεμιέρα έκανε πριν λίγες μέρες το έργο Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός στο Alhambra Art Theatre.

Πρόκειται για τη θεατρική διασκευή της ταινίας του ’60 των
Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη, στην οποία ο σύζυγος της Μαρίνας χρησιμοποιεί το γαμπρό τους για να καλύπτει τα παράνομα φλερτ του.

Η σκηνοθεσία και η διασκευή είναι του Χάρη Ρώμα και πρωταγωνιστούν ο Χάρης Ρώμας, ο Γιώργος Γαλίτης, η Ευτυχία Φαναριώτη, η Τάνια Τρύπη.

Τον θίασο συμπληρώνουν οι Β. Δουκουτσέλης, Εύη Κολιούλη, Αντ. Καλομοιράκης και Μ. Κοκολάκη.


Φωτισμοί: Αντώνης Παναγιωτόπουλος
Σκηνικά – Κοστούμια: Λαμπρινή Καρδαρά
Μουσική Σύνθεση: Χρήστος Παπαδόπουλος


Χορογραφίες: Θοδωρής Πανάς
Βοηθός Σκηνοθέτη: Κωνσταντίνος Φρίγγας
Φωτογράφος: Πάνος Γιαννακόπουλος
Μακιγιάζ : Λένα Καράμανλη

Το Alhambra Art Theatre, είναι εξοπλισμένο με ένα υπερσύγχρονο Σύστημα ανοικτού κυκλώματος μεταφοράς αέρα και τηρώντας στο έπακρο τους κανόνες υγιεινής για τους θεατές, υπόσχεται ότι θα χαρίσει σε όλη την οικογένεια, δύο ώρες αβίαστου γέλιου με την κωμωδία της χρονιάς, φροντίζοντας πάντα για την ασφάλειά τους.

Η φωτογράφιση της πρεμιέρας έγινε από τον Γιώργο Στεργιόπουλοhttps://www.facebook.com/GeorgeStergiopoulosPhotography

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds