Γειτονικοί Δήμοι

Εορτασμός επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940

By  | 

Λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID 19, οι φετινές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, περιλαμβάνουν τέλεση Δοξολογιών και καταθέσεις στεφάνων οι οποίες θα πραγματοποιηθούν με περιορισμένο αριθμό ατόμων για λόγους δημόσιας υγείας και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων.

  • Για τη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων η Δοξολογία θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στις 09:50 και θα ακολουθήσει η κατάθεση στεφάνων στις 10:00 στο Ηρώο στην Πλατεία Μικρασιατών (Αγίου Γεωργίου).
  • Για τη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης η Δοξολογία θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Σεραφείμ στις 10:00 και θα ακολουθήσει η κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο επί της οδού Ηγ. Μακρυγιάννη.
  • Για τη Δημοτική Κοινότητα Ν. Πεντέλης η Δοξολογία θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής και θα ακολουθήσει η κατάθεση στεφάνων στις 10:30 στο Ηρώο στην πλατεία της Νέας Πεντέλης.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού

Μαρκαντώνη Φωτεινή

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds