Δήμος Κηφισιάς

Με λαμπρότητα ο εορτασμός του Αγίου Δημητρίου στον Δήμο Κηφισιάς

By  | 

Με λαμπρότητα και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρας Δημητρίου του Μυροβλήτου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Κηφισιάς.
Στον πανηγυρικό Εσπερινό αλλά και ανήμερα της εορτής του Αγίου, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισιάς, Αμαρούσιου και Ωρωπού κ. Κύριλλος, ιερείς του Αγίου Δημητρίου και της Ιεράς Μητρόπολης.


Τις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον Πολιούχο του Δήμου μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Την παραμονή της εορτής τελέστηκε αρτοκλασία και δέηση για την απαλλαγή του κόσμου από τον κορονοιό.


Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος, αναφέρθηκε στην καρτερία, την αντοχή και την ανδρεία που επέδειξε ο  Άγιος Δημήτριος στα μαρτύρια, και κάλεσε τους πιστούς σε έναν διαρκή αγώνα μίμησης των Μαρτύρων.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds