Δήμος Κηφισιάς

Με λαμπρότητα ο εορτασμός του Αγίου Δημητρίου στον Δήμο Κηφισιάς

By  | 

Με λαμπρότητα και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρας Δημητρίου του Μυροβλήτου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Κηφισιάς.
Στον πανηγυρικό Εσπερινό αλλά και ανήμερα της εορτής του Αγίου, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισιάς, Αμαρούσιου και Ωρωπού κ. Κύριλλος, ιερείς του Αγίου Δημητρίου και της Ιεράς Μητρόπολης.


Τις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον Πολιούχο του Δήμου μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Την παραμονή της εορτής τελέστηκε αρτοκλασία και δέηση για την απαλλαγή του κόσμου από τον κορονοιό.


Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος, αναφέρθηκε στην καρτερία, την αντοχή και την ανδρεία που επέδειξε ο  Άγιος Δημήτριος στα μαρτύρια, και κάλεσε τους πιστούς σε έναν διαρκή αγώνα μίμησης των Μαρτύρων.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds