Δήμος Κηφισιάς

Αφιέρωμα στην 28η Οκτωβρίου 1940

By  | 

Η Ελληνική Εποποιία του 1940 αποτελεί θεμελιώδες κεφαλαίο στην πλούσια ιστορική διαδρομή του Έθνους. Λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού, οι φετινές εκδηλώσεις είναι καθολικά περιορισμένες.

Παρόλα αυτά ο  Δήμος Κηφισιάς με απόλυτο σεβασμό στα μέτρα προχώρησε σε σημαιοστολισμό σε κεντρικά σημεία του Δήμου μας, σε καταθέσεις στεφάνων με περιορισμένο αριθμό ατόμων, σε προσφορά Ελληνικών σημαιών στους πολίτες ενώ στο χώρο όπου θα διεξαγόταν η παρέλαση θα ακούγονται τα εθνικά εμβατήρια της νίκης.

Ο Δήμος Κηφισιάς δημιούργησε επίσης ένα συμβολικό βίντεο -αφιέρωμα για την Εθνική μας Επέτειο.

-Με το μήνυμα του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, από το Μνημείο Πεσόντων της Νέας Ερυθραίας όπου βρίσκεται το άγαλμα του μαχητή του Ελληνοαλβανικού μετώπου Γεωργίου Βουβούτση.

-Με μνήμες πολέμου από τον Δημοσιογράφο- Συγγραφέα Ζάχο Χατζηφωτίου

-Με ανάγνωση ιστορικών επιστολών στρατιωτών από το αλβανικό μέτωπο προς το Λύκειο Ελληνίδων, από την Αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων- Δημοσιογράφο Νίνα Ασπασία Βλάχου.

https://youtu.be/cD2mlW7qAIc

Χρόνια Πολλά!  Ζήτω η 28η Οκτωβρίου 1940!

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds