Γειτονικοί Δήμοι

Συγκροτήθηκε η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης (ΔΕΔ) του Δήμου Διονύσου

By  | 

Επιτυχή κατάληξη είχε η προσπάθεια του Δήμου Διονύσου για τη συγκρότηση μετά από αρκετά χρόνια, της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης (ΔΕΔ) του Δήμου Διονύσου, με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων/συλλόγων και μεμονωμένων δημοτών. Η Επιτροπή συγκροτήθηκε την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου σε διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου και η οποία συμπεριελάμβανε και διαδικασία κλήρωσης.

Επισυνάπτονται: α) το Πρακτικό της 3ης Συνεδρίασης της Διαπαραταξιακής Επιτροπής, με συντονιστή το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Διονύσου Στέφανο Μιχιώτη, στην οποία αναγράφονται τα μέλη της ΔΕΔ, τακτικά και αναπληρωματικά, β) η λίστα των κληρωθέντων φορέων/συλλόγων και γ) η λίστα των κληρωθέντων δημοτών.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds