Γειτονικοί Δήμοι

Συγκροτήθηκε η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης (ΔΕΔ) του Δήμου Διονύσου

By  | 

Επιτυχή κατάληξη είχε η προσπάθεια του Δήμου Διονύσου για τη συγκρότηση μετά από αρκετά χρόνια, της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης (ΔΕΔ) του Δήμου Διονύσου, με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων/συλλόγων και μεμονωμένων δημοτών. Η Επιτροπή συγκροτήθηκε την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου σε διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου και η οποία συμπεριελάμβανε και διαδικασία κλήρωσης.

Επισυνάπτονται: α) το Πρακτικό της 3ης Συνεδρίασης της Διαπαραταξιακής Επιτροπής, με συντονιστή το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Διονύσου Στέφανο Μιχιώτη, στην οποία αναγράφονται τα μέλη της ΔΕΔ, τακτικά και αναπληρωματικά, β) η λίστα των κληρωθέντων φορέων/συλλόγων και γ) η λίστα των κληρωθέντων δημοτών.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds