Αστρολογικά νέα

Αστρολογικά Νέα, 19 – 25 Οκτωβρίου

By  | 

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Στις 21 προς 22/10, »βλέπουμε» το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα (δείκτες Παγκόσμιας Οικονομίας). Πρόκειται για μια όψη δυναμική, …που δημιουργεί εξαιρετικές ευκαιρίες! Το τι θα φέρει η όψη αυτή, θα εξαρτηθεί από τη δομή του χάρτη σας….Παράλληλα όμως, θα επηρεάσει και τον τομέα των σχέσεων. (Όσοι έχετε (γενέθλια) Αφροδίτη – Πλούτωνα, σας αφορά).

Μια ακόμη όψη της, είναι το τρίγωνο με τον Δία από τον Αιγόκερω. Δίνει μια ευχάριστη νότα στην καθημερινότητα, αλλά παράλληλα και πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις. Προσέξτε στην αρχή της εβδομάδας, …την τάση σας για υπερβολές, …σε οικονομικό, συναισθηματικό και κοινωνικό επίπεδο.

Για2η φορά, θα δούμε και την αντίθεση Ερμή-Ουρανού. Η όψη αυτή, αφορά τους σταθερούς εκπροσώπους (Ταύροι-Λέοντες-Σκορπιοί-Υδροχόοι).Σας δίνει την ευκαιρία, να ανοίξετε νέους δρόμους στην επικοινωνία, αλλά και στον τρόπο που διαχειρίζεστε τις σχέσεις σας. (Ενδέχεται όμως, κάποιες συνομιλίες, να σας φέρουν σε δύσκολη θέση). Ιδιαίτερη προσοχή, χρειάζεται το νευρικό σας σύστημα. Να ξεκουράζεστε, κυρίως όσοι έχετε όψη Ερμή- Ουρανού.

Στις 23/10, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Αυτό φυσικά αλλάζει το σκηνικό …και έτσι, αποφορτίζεται η ένταση του παρορμητικού σταυρού. (Κριός-Καρκίνος-Ζυγός-Αιγόκερως).Οι επενδυτικές σας κινήσεις γίνονται ισχυρές! Όπως και να ‘χει, Χρόνια Πολλά σε όλους τους Σκορπιούς! Να ξέρετε ότι έχετε δύναμη! Να είστε δίκαιοι με τον εαυτό σας, αλλά και με τους άλλους.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, σας δίνει την ωριμότητα που χρειάζεστε. Αφορά του παρορμητικούς και μεταβλητούς (εκπροσώπους) του 3ου δεκαημέρου.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον (ανάδρομο) Ερμή, …μας δείχνει το δρόμο… για ενδοσκόπηση. Εάν μπείτε στη διαδικασία, …θα σας ανταμείψει μοναδικά! (θα ανακαλύψετε σπουδαία πράγματα για τον εαυτό σας…κυρίως εάν είστε εκπρόσωποι του σταθερού σταυρού).

Η εβδομάδα άρχισε με τη Σελήνη στον Σκορπιό και κλείνει με τη Σελήνη στον Υδροχόο. Βρείτε τη μέση οδό, …και κάντε τις »κατάλληλες» αλλαγές που χρειάζεστε!

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη από την Παρθένο, θα τακτοποιήσει διάφορες εκκρεμότητες (στην καθημερινότητα σας). Το »μότο» είναι από το χάος στην τάξη. Παρότι δεν γνωρίζετε (όλες) τις πτυχές του προβλήματος, αξίζει να προσπαθήσετε! Η όψη της με τον Κρόνο, θα σας φέρει σε μια…πιο συντηρητική… διάθεση. Φαίνεται…, πως κάτι από το παρελθόν σας απασχολεί. Στη θετική του έκβαση, μπορείτε να επιτύχετε! Με την προϋπόθεση, …ότι θα ενεργοποιήσετε την  οργανωτική σας ικανότητα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ σημαντική η εβδομάδα αυτή για εσάς. Αρκετά …κινητική! Το τρίγωνο της Γης είναι ιδιαίτερα ενεργό. Το συμπληρωματικό σας ζώδιο Σκορπιός, θα έχει τη σκυτάλη στα χέρια του. Όλοι οι τομείς της ζωής σας, θα είναι ανοικτοί. Προσωπικοί, επαγγελματικοί, φιλικοί και κοινωνικοί. Αυτό φυσικά, δεν σημαίνει ότι θα γίνει από μόνο του. Χρειάζεται και τη δική σας ενεργοποίηση. Οι συνθήκες είναι καλές. Θα πρέπει όμως, να είστε παρόντες …στις ευκαιρίες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερη προσοχή, χρειάζεται η Αφροδίτη – Ποσειδώνας, …που βρίσκεται σε μεγάλη ισχύ. Ίσως οι μάσκες να πέσουν… και »κάποιες σχέσεις», θα αποκαλύψουν τον  χαρακτήρα τους. Ευτυχώς για εσάς, ο Ερμής βρίσκεται σε όψη με τον Ουρανό,  …και έτσι, θα δείτε εύκολα την αλήθεια. Να ξέρετε όμως, ότι χρειάζεται τώρα, περισσότερο από ποτέ, να ξεκουράζεστε. Το νευρικό σας σύστημα, ίσως βγάλει, παλιές εντάσεις στην επιφάνεια. Ο Ήλιος στον Σκορπιό, θα σας βοηθήσει, σε ότι χρειαστείτε (για τα θέματα του οίκου που βρίσκεται). Μοιάζει, πως η δύναμή του, θα είναι  υποστηρικτική! Εμπιστευθείτε! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια εβδομάδα που θα είστε ανοικτοί. Ανοικτοί στο συναίσθημα και τις σχέσεις. Ο Ήλιος από τον Σκορπιό, αλλά και η Αφροδίτη από το ζώδιο της Γης, βρίσκεται σε όψη με τον Ποσειδώνα. Είστε πιο χαλαροί από άποψη έντασης, και ίσως, να δείτε τον εαυτό σας, να απολαμβάνει όμορφες στιγμές στην καθημερινότητα. Παράλληλα όμως, η αντίθεση του Ερμή- Ουρανού, αναζητά νέους τρόπους, σε ότι αφορά, τη διαχείριση της ζωής σας …ευρύτερα. Να είστε ανοικτοί σε νέα σενάρια. 


ΛΕΩΝ

Μια πολύ σημαντική εβδομάδα αρχίζει για εσάς! Ο κυβερνήτης σας Ήλιος, μεταφέρεται στο ζώδιο του Σκορπιού, και κάνει όψη, με τον ανάδρομο Ερμή. Οι εκπρόσωποι του 2ου δεκαημέρου, ενδέχεται να έχετε  σκέψεις, …που σας απασχόλησαν στο παρελθόν. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει …και δεν θα χάσετε. Κυρίαρχος, θα είναι ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας. Δώστε προσοχή σε οικονομικά θέματα, αλλά και σε ότι αφορά νέες συμφωνίες και επαφές. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο απόηχος από την όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα …είναι ενεργός! Δώστε προσοχή σε σχέσεις, φιλίες και συνεργασίες, ιδιαίτερα όσοι είστε γεννημένοι 11,12 και 13 Σεπτεμβρίου. Η θέση του Ήλιου στον Σκορπιό, είναι για εσάς σημαντική. Είναι ένα ζώδιο που συνεργάζεστε άνετα, ή έστω, ένα ζώδιο, που σας βοηθά να είστε εγκρατείς, και να »δείτε» ή να »βρείτε», ότι ήταν …αόρατο ή και κρυφό. Ο κυβερνήτης σας Ερμής, κινείται αγκαζέ με τον Ουρανό και τον Ήλιο. Την εβδομάδα αυτή, …θα καταλάβετε πολλά…! 


ΖΥΓΟΣ

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη, παραμένει σε όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα, ενώ σιγά- σιγά, απομακρύνεται από την έννοια της εξιδανίκευσης. Θα πρέπει όμως και τώρα, να δώσετε προσοχή, γιατί η κρίση σας για τους άλλους, …ίσως να μη δουλεύει και τόσο σωστά. Ο Ήλιος μετακινείται στο  Σκορπιό, και έτσι νιώθετε λίγο καλύτερα.  Επικεντρώνεστε, σε θέματα οικονομικά. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητοί μου Σκορπιοί χρόνια σας πολλά. Αρχίζει μια νέα χρονιά, με τον Ερμή στο ζώδιο σας. Η χρονιά αυτή,  θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Η επαφή με τον εαυτό σας, θα είναι εξαιρετική! Θα έχετε ακούσει, ότι είστε τα ζώδια που εστιάζουν. Ενώ παράλληλα, έχετε άμεση σχέση με το υποσυνείδητο. Εμπιστευθείτε τη δύναμή σας,! Θα χρειαστεί να είστε πρόθυμοι για αλλαγές. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη κάνει τρίγωνο με τον Δία. Αυτό το λες …και τυχερό! Η διάθεση σας για επαφές, θα είναι εύκολα ορατή. Θα νιώσετε, ότι έχετε μεγάλη ανάγκη για διασκέδαση. Είστε οι μετρ του αυτοσχεδιασμού. (Κάτι θα βρείτε ..και κάπως θα εκπληρώσετε την ανάγκη σας αυτή..!) Θα χρειαστεί όμως, να βάλετε λίγο φρένο στις παρορμήσεις σας. Γιατί αργότερα, η Αφροδίτη θα κάνει όψη με τον Κρόνο. Φρένο λοιπόν…., σε κάθε υπερβολή! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σαν να είναι καλύτερα τα πράγματα..! Ο Ήλιος μετακινείται σε φιλικό σας ζώδιο!  Προσέξτε όμως τις σχέσεις σας, γιατί η Αφροδίτη παραμένει σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα! Ωστόσο, αυτό δεν το λες και πολύ κακό, γιατί σας χαλαρώνει από την υπέρμετρη ένταση …της προηγούμενης περιόδου! Βρείτε στιγμές χαλάρωσης… και δείτε τα πράγματα με αισιόδοξο τρόπο. Οι δημόσιες σχέσεις, μπαίνουν σε ρυθμό. »Εκμεταλλευτείτε» τις  ευκαιρίες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος στο Σκορπιό, σας δίνει κοινωνικές ευκαιρίες. Ανοίξτε λοιπόν τα φτερά σας και βρείτε το χρόνο… για νέες συνεργασίες. Συνεργάτες αλλά και φίλοι βρίσκονται δίπλα σας. Δώστε λίγο προσοχή σε ότι αφορά τις (αδιευκρίνιστες) συζητήσεις. Μην διστάσετε να πάρετε καινούριες αποφάσεις, …γιατί το μόνο που θα συμβεί, …θα είναι να βρείτε πολύτιμες λύσεις. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, θα σας δώσει το απαραίτητο το στήριγμα (που τόσο χρειάζεστε). Καλή σας επιτυχία ‼!

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα από τον Ιχθύ, δημιουργεί …ρομαντικές στιγμές. Σε ότι αφορά όμως τα συμπεράσματά σας, κρατήστε (και πάλι) μικρό καλάθι. Μην αμελείτε … τις όμορφες στιγμές!   Ο Ήλιος από τον Σκορπιό, σας δίνει μεγάλη διαίσθηση. Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Δίας, κάνει  τρίγωνο με την Αφροδίτη. Οι κοινωνικές σας επαφές,  αλλά και ο τομέας των σχέσεων …υπόσχονται πολλά. Να είστε σε ετοιμότητα. Δείτε τις ευκαιρίες!

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds