Περιφέρεια Β.Αττικης

Δήλωση του Περιφερειάρχη Αττικής και Προέδρου του ΙΣΑ Γ. Πατούλη με αφορμή την επίθεση στο γραφείο της κας Ελένης Γιαμαρέλλου, Καθηγήτριας Παθολογίας Λοιμώξεων του ΕΚΠΑ

By  | 

Καταδικάζουμε  απερίφραστα την φασίζουσα συμπεριφορά των ατόμων που εισέβαλαν  στο γραφείο της κας Ελένης Γιαμαρέλλου, Καθηγήτριας Παθολογίας Λοιμώξεων του ΕΚΠΑ και μέλους της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων του Υπουργείου Υγείας.

Πρόκειται για μια απαράδεκτη πράξη , απέναντι σε μια εξαιρετική επιστήμονα και άνθρωπο, την οποία οφείλουν όλοι να καταδικάσουν. 

Στην εθνική προσπάθεια για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας, δεν έχουν θέση ακραίες , αντιεπιστημονικές και ανεύθυνες συμπεριφορές. 

Η Πολιτεία έχει την ευθύνη και την υποχρέωση να προφυλάξει το κύρος και την ασφάλεια του επιστημονικού κόσμου της χώρας, του ιατρικού προσωπικού και των επαγγελματιών υγείας. 

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds