Περιφέρεια Β.Αττικης

Στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Ιλισσού ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης –Τιμήθηκε από την Εκκλησιαστική Επιτροπή για την προσφορά του στην εκκλησία και το φιλανθρωπικό του έργο

By  | 

Γ. Πατούλης: «Χρέος μας να στηρίξουμε τόσο τον Ιερό Ναό, όσο και τις σημαντικές δράσεις σας για τους κατοίκους της περιοχής. Θα συνεχίσω να προσφέρω με τον ίδιο ζήλο στην Ορθοδοξία και σε κάθε συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη»

φωτογραφία

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης βρέθηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Ιλισσού προκειμένου να παρακολουθήσει την ιερή δοξολογία. Ο Περιφερειάρχης τιμήθηκε από την Εκκλησιαστική Επιτροπή και τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού π. Μάξιμο Κάππα για την προσφορά του στην εκκλησία και τη συμβολή του στο φιλανθρωπικό έργο που πραγματοποιείται στην περιοχή.   

Ο Πατέρας Μάξιμος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη συμβολή του Περιφερειάρχη για την ανακαίνιση του Ιερού Ναού καθώς και στην προσφορά του σε δομές που υποστηρίζουν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. 

Ο Γ. Πατούλης εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε την Εκκλησιαστική Επιτροπή και τον Πατέρα Μάξιμο επισημαίνοντας ότι είναι  χρέος όλων μας να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Στη συνέχεια τους συνεχάρη για το σημαντικό και πνευματικό έργο τους και επισήμανε ότι θα συνεχίσει να προσφέρει με τον ίδιο ζήλο στην Ορθοδοξία και σε κάθε συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη. 

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds