Άρθρα

To AΜΑΡΥΛΛΙΣ-ΚΑΦΕ ΑΝΟΙΞΕ ΜΕ ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ

By  | 


Κρατώντας πάντα την ποιότητα στο ύψος  των απαιτήσεων αλλά και τον σεβασμό στον πελάτη, το ΚΑΦΕ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ άνοιξε πάλι τις πόρτες του για να σας υποδεχθεί.

Σε έναν χώρο υψηλών προδιαγραφών αλλά και πλήρως ανακαινισμένο με ιδιαίτερη αισθητική ποιότητα, υπηρεσίες , γεύσεις, εικόνες, μυρωδιές σε ένα ζεστό και φιλικό  περιβάλλον, βρίσκεται σε έναν από τους ομορφότερους δρόμους του παραδοσιακού κέντρου της Κηφισιάς στην Οδό Διομήδου Κυριάκου 15 και Δροσίνη.

Ο νέος ιδιοκτήτης Πάνος Πολυχρονόπουλος μαζί με το αυστηρά επιλεγμένο προσωπικό του, περιμένουν να σας υποδεχτούν,  να σας συστηθούν προσωπικά και να σας ξεναγήσουν σε νέους γευστικούς προορισμούς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ο σεφ, που προέρχεται από γνωστό ξενοδοχείο 5***** των νοτίων προαστίων, επιμελείται σχολαστικά το μενού και τα γλυκά ενώ   αναλαμβάνει και  home dining  για όσους επιθυμούν την ποιότητα και την πολυτέλεια του ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ στην άνεση του σπιτιού τους.

Ξεκινήστε την ημέρα σας με καφέ και πρωινό, συνεχίστε με brunch,  απογευματινό καφέ, τσάι με υπέροχες γεύσεις, γλυκίσματα, αλμυρές γεύσεις όπως πίτες, τάρτες  και πολλά άλλα από τον κατάλογό του και κλείστε την ημέρα σας με ένα πλούσιο δείπνο  ή  ποτό  με μια κάβα που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Ο  νέος ιδιοκτήτης προτείνει θεματικές βραδιές όπως ladies night,  αφιερώματα σε εποχές των 80’s , 90’s , βραδιές με συμμετοχή καλλιτεχνών.

Τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας  και προστασίας το ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ λειτουργεί από τις 10πμ ως τις 12μμ με τον Πάνο να σας καλωσορίζει με το χαμόγελό του, που διαγράφεται και κάτω από την μάσκα προστασίας!!!  Θα τον βρείτε εκεί όλη μέρα και θα  είναι χαρά του να γνωριστείτε και να συνομιλήσετε!

Καλή αρχή Πάνο και από εμάς!!!

ΥΓ. Στηρίξτε τα μαγαζιά της περιοχής σας

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds