Περιφέρεια Β.Αττικης

Προληπτικά τεστ Covid19 από τα κλιμάκια της Περιφέρειας και του ΙΣΑ στον αθλητικό σύλλογο της Ελευθερούπολης στη Ν. Ιωνία

By  | 

Γ. Πατούλης: «Ενισχύουμε το δίχτυ προστασίας και συμβάλλουμε αποτελεσματικά στην πρόληψη με τη διενέργεια ελέγχων και τεστ  Covid 19»

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών  διενήργησαν χθες προληπτικούς ελέγχους για την ανίχνευση του Covid-19 στο σύλλογο της Αθλητικής Ένωσης Ελευθερούπολης. 

Τα κλιμάκια εξειδικευμένων Ιατρών και Νοσηλευτών της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ μετέβησαν χθες Παρασκευή  στο Δημοτικό Στάδιο της Ν. Ιωνίας, όπου διενήργησαν, προληπτικά, τεστ για Covid-19 στην αντρική και την εφηβική ποδοσφαιρική ομάδα της Α.Ε Ελευθερούπολης.

Με αφορμή τη σχετική δράση ο Περιφερειάρχης Αττικής δήλωσε ότι είναι αναγκαία η επαγρύπνηση όλων μας για την προστασία των πολιτών και για το λόγο αυτό απαιτείται να ενταθούν τα μέτρα πρόληψης.

«Ενισχύουμε το δίχτυ προστασίας και συμβάλλουμε αποτελεσματικά στην πρόληψη με τη διενέργεια ελέγχων και τεστ  Covid 19. ΤοΚέντρο Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, συνεργάζεται στενά με τον ΕΟΔΥ και συμμετέχει στην εθνική προσπάθεια περιορισμού της πανδημίας».

Εκ μέρους του συλλόγου Α.Ε Ελευθερούπολης ο Πρόεδρος, Γιάννης Χούσος ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη για την ανταπόκρισή του και τη διενέργεια των προληπτικών τεστ. Επιπλέον εξέφρασε θερμές ευχαριστίες  σε όλο το επιχειρησιακό κέντρο της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ καθώς και στα στελέχη που διενήργησαν τα τεστ.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκανπαρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Λουκίας Κεφαλογιάννη, του Εντεταλμένου Περιφερειακού  Συμβούλου για θέματα υγείας, Γιάννη Κεχρή και της συμβούλου του Περιφερειάρχη σε θέματα Αθλητισμού Χριστίνας Γαλανοπούλου. 

«Με αίσθημα ευθύνης συνεχίζουμε δράσεις και ενέργειες με στόχο την προάσπιση της υγείας των πολιτών σε αυτή την κρίσιμη περίοδο. Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης από την αρχή της υγειονομικής κρίσης έχει θέσει προτεραιότητα τη θωράκιση της Αττικής, δίνοντας έμφαση στην πρόληψη. Ενισχύουμε το δίχτυ προστασίας στις ευπαθείς ομάδες, στα παιδιά αλλά και στο αθλητικό κομμάτι σε μια περίοδο όπου ξεκινούν οι αθλητικές δραστηριότητες των ομάδων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό προσωπικό και σε όλους όσοι συντόνισαν τη δράση και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της εθνικής προσπάθειας», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Λ. Κεφαλογιάννη.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds