Δήμος Κηφισιάς

Με μεγάλη επιτυχία σε γιορτινή ατμόσφαιρα και μαζική συμμετοχή γιορτάστηκαν τα Κούλουμα στη Νέα Ερυθραία

By  | 

Με ένα αυθεντικό παραδοσιακό γλέντι και πραγματικά εντυπωσιακή συμμετοχή ο Δήμος Κηφισιάς γιόρτασε στις 23/2 τα φετινά Κούλουμα στη Νέα Ερυθραία τηρώντας για μια ακόμη χρονιά το έθιμο. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, στο Πάρκο “Ανδρέα Παπανδρέου” εκατοντάδες δημότες έγιναν ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας μια μεγάλη παρέα στη μοναδική γιορτή του Δήμου Κηφισιάς, η φετινή επιτυχία της οποίας ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

🔹Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, κ. Βασίλης Ξυπολυτάς, έχοντας στο πλευρό του την Βουλευτή ΝΔ και πρώην Υπουργό, Ζωή Ράπτη και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Χρήστο Καλό στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους, καθώς και τους συνεργάτες του Δήμου που εργάστηκαν με μεράκι για την προετοιμασία της εκδήλωσης. Έκανε μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά στον κ. Καλό, τονίζοντας τη συμβολή του στην άρτια διοργάνωση και αντάλλαξε ευχές για καλή Σαρακοστή.

☀️Η γιορτή άρχισε με το επίλεκτο χορευτικό τμήμα της Ένωσης Μικρασιατών Ν. Ερυθραίας και το Χορευτικό τμήμα του Δήμου να… σέρνουν το χορό, όπου μια αγκαλιά μαζί με πολίτες χόρεψαν σε παραδοσιακούς ρυθμούς. Στη συνέχεια το συγκρότημα «Ξέφραγο Αμπέλι» απογείωσε με παραδοσιακά και νησιώτικα ακούσματα το κέφι, δίνοντας περισσότερο παλμό και ρυθμό στην εκδήλωση.

🪁 Η πατροπαράδοτη φασολάδα, μαζί με τα άλλα δωρεάν εκλεκτά σαρακοστιανά εδέσματα και μεζέδες, όπως ταραμοσαλάτα, θαλασσινά, χαλβά, λαγάνα και κρασί, προσφορά του Δήμου, είχαν την τιμητική τους στο μεγάλο «υπαίθριο τραπέζι» που στρώθηκε από νωρίς στο Πάρκο της Ν. Ερυθραίας για όλους τους παρευρισκόμενους.

🪁Καλή Σαρακοστή σε όλους!

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds