Γειτονικοί Δήμοι

Ενημέρωση μελισσοκόμων για την ετήσια δήλωση διαχείμασης κυψελών

By  | 

Από το  τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα ανακοινώνονται τα ακόλουθα: 

  • Όλοι οι μελισσοκόμοι – κάτοχοι μελισσοκομικών βιβλιαρίων πρέπει να υποβάλλουν αίτηση-δήλωση κυψελών έτοιμων για διαχείμαση από 01-09-2020 μέχρι 31-12-2020.
  • Η αίτηση – δήλωση υποβάλλεται μεταξύ της 1ης Σεπτεμβρίου και της 31ης  Δεκεμβρίου κάθε έτους και αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση  για την ένταξη των μελισσοκόμων σε όλα τα  επιδοτούμενα μελισσοκομικά προγράμματα.
  • Η αίτηση – δήλωση κυψελών διαχείμασης δεν είναι απαραίτητη μόνο στην περίπτωση που ο μελισσοκόμος διαθέτει θεωρημένο βιβλιάριο εντός του διαστήματος μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 31ης Δεκεμβρίου 2020.
  • Η αίτηση – δήλωση διαχείμασης υποβάλλεται με του κάτωθι τρόπους :
  1. Αυτοπρόσωπος στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Βορείου Τομέα Αθηνών, Λ. Κηφισίας 18 & Γκύζη (είσοδος από Γκύζη στο ισόγειο) Μαρούσι.
  2. Μέσω του Κέντρου Μελισσοκομίας Αττικής που βρίσκεται στην οδό Μάρνης 34 .
  3. Με ψηφιακό τρόπο κάνοντας εγγραφή στις ψηφιακές υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://e-services.minagric.gr/
  4. Στον οδηγό του πολίτη της Περιφέρεις Αττικής  στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.pattikis.gr/citizen/ ( επιλέγοντας ΑΟΚ 84 και στην συνέχεια ψηφιακή υποβολή ).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την αρμόδια υπηρεσία  στα τηλέφωνα 2132100453 και 2132100455 ή με το Κέντρο Μελισσοκομίας Αττικής στο τηλέφωνο 2105237919.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds