Γειτονικοί Δήμοι

Ενημέρωση μελισσοκόμων για την ετήσια δήλωση διαχείμασης κυψελών

By  | 

Από το  τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα ανακοινώνονται τα ακόλουθα: 

  • Όλοι οι μελισσοκόμοι – κάτοχοι μελισσοκομικών βιβλιαρίων πρέπει να υποβάλλουν αίτηση-δήλωση κυψελών έτοιμων για διαχείμαση από 01-09-2020 μέχρι 31-12-2020.
  • Η αίτηση – δήλωση υποβάλλεται μεταξύ της 1ης Σεπτεμβρίου και της 31ης  Δεκεμβρίου κάθε έτους και αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση  για την ένταξη των μελισσοκόμων σε όλα τα  επιδοτούμενα μελισσοκομικά προγράμματα.
  • Η αίτηση – δήλωση κυψελών διαχείμασης δεν είναι απαραίτητη μόνο στην περίπτωση που ο μελισσοκόμος διαθέτει θεωρημένο βιβλιάριο εντός του διαστήματος μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 31ης Δεκεμβρίου 2020.
  • Η αίτηση – δήλωση διαχείμασης υποβάλλεται με του κάτωθι τρόπους :
  1. Αυτοπρόσωπος στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Βορείου Τομέα Αθηνών, Λ. Κηφισίας 18 & Γκύζη (είσοδος από Γκύζη στο ισόγειο) Μαρούσι.
  2. Μέσω του Κέντρου Μελισσοκομίας Αττικής που βρίσκεται στην οδό Μάρνης 34 .
  3. Με ψηφιακό τρόπο κάνοντας εγγραφή στις ψηφιακές υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://e-services.minagric.gr/
  4. Στον οδηγό του πολίτη της Περιφέρεις Αττικής  στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.pattikis.gr/citizen/ ( επιλέγοντας ΑΟΚ 84 και στην συνέχεια ψηφιακή υποβολή ).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την αρμόδια υπηρεσία  στα τηλέφωνα 2132100453 και 2132100455 ή με το Κέντρο Μελισσοκομίας Αττικής στο τηλέφωνο 2105237919.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds