Γειτονικοί Δήμοι

Ο Δήμος Πεντέλης παρακαλεί τους δημότες να μη βγάζουν απορρίμματα κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας λόγω απεργίας της ΑΔΕΔΥ

By  | 

Ο Δήμος Πεντέλης, για λόγους δημόσιας υγείας και για να περιοριστούν τα προβλήματα που θα προκύψουν από την συσσώρευση των απορριμμάτων, ζητά την συνεργασία των δημοτών, σήμερα Πέμπτη 15/10, λόγω απεργίας στο Δημόσιο, στην οποία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα.

Παρακαλούμε θερμά τους δημότες να μην βγάζουν στο δρόμο απορρίμματα, κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά μετά τις απογευματινές ώρες, καθώς η αποκομιδή θα πραγματοποιηθεί κανονικά αύριο 16 Οκτωβρίου.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας
Παναγιώτης Ηλιόπουλος

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds