Δήμος Κηφισιάς

JobDay Online-Κάνε το επόμενο βήμα στην καριέρα σου Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 12:00-14:00

By  | 

Ο Δήμος Κηφισιάς διοργανώνει σε συνεργασία με την εταιρεία Skywalker τη διαδικτυακή ημερίδα «Κάνε το επόμενο βήμα στην καριέρα σου» την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στις 12:00-14:00. Πρόκειται για μία δράση που πραγματοποιείται στο Δήμο μας με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Γιώργου Θωμάκου, και περιλαμβάνει εργαστήρια αναζήτησης εργασίας και ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων. Την οργάνωση της δράσης επιμελείται η Διεύθυνση Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας, Οργάνωσης και Πληροφορικής με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ.Γιάννη Παντελεάκη.
Η δράση απευθύνεται σε όσους βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας και όσους ενδιαφέρονται να αναπτύξουν συγκεκριμένες επαγγελματικές δεξιότητες ή επιθυμούν να κάνουν μία αλλαγή στην καριέρα τους. Επίσης, στοχεύει στην ενδυνάμωση τους με την ανάπτυξη απαραίτητων γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων ώστε να ανταπεξέλθουν στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις του χώρου της εργασίας.
Πιο αναλυτικά, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν εργαστήρια σχετικά με την Προσωπική Επαγγελματική Ταυτότητα (Personal Branding), το Career Coaching, τις Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας και τις Βασικές Αρχές Διαχείρισης Χρόνου.
Η ημερίδα θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom και με δημόσια ταυτόχρονη προβολή της μέσω της πλατφόρμας Facebook στη σελίδα του skywalker.gr και του Δήμου Κηφισιάς, ώστε το κοινό να μπορεί να παρακολουθήσει αλλά και να υποβάλει γραπτά ερωτήματα.
Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds