Γειτονικοί Δήμοι

Διαδικτυακή Ομιλία: Αθλητική Ψυχολογία και Ψυχική ανθεκτικότητα την εποχή του COVID-19 (Σάββατο 17/10 – 6 μ.μ.)

By  | 

Το ξέσπασμα της πανδημίας του COVID-19 είχε ως αποτέλεσμα να επηρεάσει την ψυχολογία των αθλητών και την αθλητική τους επίδοση.

Το τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Πεντέλης διοργανώνει διαδικτυακή ομιλία με θέμα: «Αθλητική Ψυχολογία & Ψυχική ανθεκτικότητα την εποχή του COVID-19», το Σάββατο 17/10/2020 στις 18:00.

Η ομιλία  θα επικεντρωθεί στην ψυχική ανθεκτικότητα του αθλητή, στους παράγοντες που την επηρεάζουν αλλά και στο πως μπορεί αυτή να αναπτυχθεί έτσι ώστε να έχουμε αθλητές με υψηλή επίπεδα  αισιοδοξίας, πάθους, αφοσίωσης, αυτοπεποίθησης και επιτυχίας.

Ομιλητής: Βασίλης Τσιοπανάς MSc Ψυχολογίας Υγείας – Ψυχολόγος

Η ομιλία θα γίνει μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Zoom.

Αφού κάνετε την εγγραφή σας στην πλατφόρμα, μπορείτε να συνδεθείτε με τα παρακάτω στοιχεία:

Meeting ID:     845 1381 5648

Duration:         45 mins

Passcode:       Kn2RtX

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds