Εθελοντισμός

Το Κοινωνικό Πλυντήριο SKIP στηρίζει τους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες στην Καρδίτσα

By  | 

Από την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, ξεκίνησε μία ακόμα κοινωνική δράση του Κοινωνικού Πλυντηρίου SKIP στην Καρδίτσα, με σκοπό να προσφέρει στους πληγέντες κατοίκους από τις πλημμύρες τον καθαρισμό των ρούχων τους δωρεάν και άμεσα.

Το Κοινωνικό Πλυντήριο SKIP,σε συνεργασία με τον Δήμο Καρδίτσας,συγκεντρώνει τα ρούχα των κατοίκων που χρειάζονται πλύσιμο και τους τα επιστρέφει καθαρά. Το γεγονός αυτό ανακουφίζει την δύσκολη καθημερινότητά τους, με δεδομένες τις καταστροφές που έχουν υποστεί τα σπίτια αλλά και οι υποδομές της περιοχής.

Πληροφορίες για τους κατοίκους περιοχής: Το σημείο, όπου μπορούν οι πληγέντες να παραδίδουν τα ρούχα τους στο Κοινωνικό Πλυντήριο SKIP είναι:Πλατεία Αγ. Γεωργίου, Αίθριο-Νέα Αγορά. Ημέρες & Ώρες  λειτουργίας του Κοινωνικού Πλυντηρίου:Καθημερινά από 9/10 έως και 15/10, από 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ.Από το ίδιο σημείο τα παραλαμβάνουν καθαρά και στεγνά, μετά από 2 ημέρες, τις ίδιες ώρες.

Με τον τρόπο αυτό, το SKIP για μια ακόμη φορά δείχνει έμπρακτα την αλληλεγγύη του σε συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, δίνοντας πρόσβαση στο καθαρό ρούχο που έχουν ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες: Όλγα Νικολακοπούλου, 6977 233 801

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds