Γειτονικοί Δήμοι

Σύσκεψη των επικεφαλής των παρατάξεων και των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων του Δήμου Πεντέλης συγκάλεσε η Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά για το Πρόγραμμα Τρίτσης

By  | 

Σύσκεψη με τη συμμετοχή των επικεφαλής όλων των παρατάξεων και των ανεξάρτητων Δημοτικών Συμβούλων συγκάλεσε η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά για την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι.

Αντικείμενο της σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, είναι η συζήτηση και διαμόρφωση των προτάσεων που θα υποβάλλει ο Δήμος Πεντέλης στο Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης, το νέο ολοκληρωμένο αναπτυξιακό πρόγραμμα της Κυβέρνησης που θα υλοποιηθεί μέσω των φορέων της αυτοδιοίκησης.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds