Γειτονικοί Δήμοι

Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στα αντιπλημμυρικά έργα της περιοχής του Αγίου Θωμά

By  | 

Θ. Αμπατζόγλου: «Η αντιπλημμυρική προστασία του Αμαρουσίου αποτελεί προτεραιότητά μας»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο αντιπλημμυρικής προστασίας και θωράκισης της περιοχής του Αγίου Θωμά με την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων, που περιλαμβάνει την τοποθέτηση κεντρικού αγωγού ομβρίων υδάτων, την κατασκευή φρεατίων επίσκεψης και φρεατίων υδροσυλλογής.

Την πορεία του έργου επίβλεψε τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Ευάγγελο Κάββαλο, τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας κ. Κωνσταντίνο Ρώτα και παράγοντες των τεχνικών υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια της επιτόπιας επίσκεψής του, ο κ. Θ. Αμπατζόγλου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη του έργου και δήλωσε:
 

«Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας, συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς να υλοποιούμε έργα που έχει ανάγκη η πόλη μας και  παρά τις αντίξοες συνθήκες δίνουμε λύσεις σε χρόνια προβλήματα που ταλαιπωρούν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Με την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων στη περιοχή του Αγίου Θωμά προστατεύουμε τους κατοίκους και τις περιουσίες τους από ακραία καιρικά φαινόμενα. Παράλληλα μένει ανοικτό το πάγιο αίτημά μας για δυναμική χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής των μεγάλων αντιπλημμυρικών έργων που σχετίζονται και με τις διευθετήσεις ρεμάτων.»

Έως σήμερα έχει αποπερατωθεί το έργο στην περιοχή του Αγίου Θωμά στις παρακάτω οδούς:

Χωματιανού, από Δημοκρίτου έως Πολυκράτους.
Ζηρίδη, από Δημοκρίτου έως Λ. Κηφισίας.
Χωματιανού, από Πρωταγόρα έως Ιόλης.
Νεύτωνος, από Ρέμα Σαπφούς έως Δημοκρίτου.
Ζήνωνος Ελεάτους, από Αγησιλάου έως Γούναρη
Γούναρη, από Δημοκρίτου έως μήκος 30 μέτρα.
Ανδρομέδας, από Πρωταγόρα έως Μεσογείων.
Πρωταγόρα, από Αγ. Θωμά έως Ευρώπης.                                                               
Αγ. Θωμά, από Πρωταγόρα έως Ερατούς.
Ερατούς, από Αμ. Αρτέμιδος έως Αγ. Θωμά.                                                             
Νιόβης, από Πρωταγόρα έως Ερατούς.  

Στη συνέχεια θα εκτελεστεί τμήμα στην οδό Αγ. Θωμά, από Πρωταγόρα έως Πετρούτσου, στην Ερατούς, από Νιόβης έως Μενελάου και στην Νεμέσεως από Ερατούς έως Μενελάου, οπότε και το έργο θα έχει ολοκληρωθεί.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds