Περιφέρεια Β.Αττικης

Με λογική και υπευθυνότητα θα προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία

By  | 

Με αφορμή τη σημερινή απόφαση του Δικαστηρίου που έκρινε ότι η απεργιακή κινητοποίηση, που εξήγγειλε η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδος και αφορά στην αποχή των Εποπτών Δημόσιας Υγείας που υπηρετούν στις Διευθύνσεις Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφέρειας Αττικής,  είναι «παράνομη ως καταχρηστική καθόσον αναμένεται να επιδράσει δυσμενώς στη δημόσια Υγεία και κατ’ επέκταση να βλάψει το κοινωνικό σύνολο…» επισημαίνονται τα εξής:    

Σε μια περίοδο που απαιτείται περισσότερο από ποτέ άλλοτε υπευθυνότητα και λογική, ιδιαίτερα όταν οι πολίτες και οι επιχειρήσεις της Αττικής δοκιμάζονται από τις συνέπειες της πανδημίας, το προεδρείο του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής επιμένει να λειτουργεί παράλογα. 

Χρησιμοποιεί τους επόπτες υγείας και τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην άσκηση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων, ως εργαλείο άσκησης μικροπολιτικής. Ασκεί ανεύθυνο συνδικαλισμό και αμφισβητεί επιλεκτικά, τις αποφάσεις της δικαιοσύνης 

Η Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής δεν θα τους ακολουθήσει στο θεσμικό τους κατήφορο. 

Θα ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμά μας, για να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία. Και θα δώσουμε την πολιτική μάχη για να διεκδικήσουμε περισσότερο προσωπικό για τις υπηρεσίες μας και καλύτερες συνθήκες απασχόλησης για τους εργαζόμενους στην Περιφέρεια.

Δεν επιθυμούμε το δύσκολο έργο όλων μας να μεταφέρεται στις αίθουσες των δικαστηρίων, ούτε πρόκειται ποτέ να πανηγυρίσουμε για αποφάσεις της δικαιοσύνης που μας δικαιώνουν. 

Με τους εργαζόμενους επόπτες δημόσιας υγείας είμαστε σύμμαχοι, τιμούμε την εργασία τους και αναγνωρίζουμε την προσφορά  τους.

Κι είμαστε βέβαιοι ότι θα επιδείξουν υπευθυνότητα προσερχόμενοι κανονικά στα καθήκοντά τους, όχι γιατί η δικαιοσύνη έκρινε παράνομη την κινητοποίησή τους και απαγόρευσε την πραγματοποίηση της, αλλά γιατί αντιλαμβάνονται περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον την κρισιμότητα των στιγμών.   

Μαζί κι όχι απέναντι στους πολίτες, εργαζόμαστε για μια Αττική, πρότυπο υγιούς Περιφέρειας.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds