Δήμος Κηφισιάς

Θεοφάνεια στον Κηφισσό Ποταμό

By  | 


ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΗΦΙΣΣΟ ΠΟΤΑΜΟ !
Με πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Συλλόγου μας «Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Ο Κηφισσός», την οποία αγκάλιασε αμέσως ο Πάτερ Κωνσταντίνος, η ρίψη του Σταυρού κατά τον φετινό εορτασμό των Θεοφανείων στην Ενορία των Αδαμών θα γίνει στον Κηφισσό. Μετά από την τέλεση της θείας λειτουργίας στην εκκλησία μας, ελάτε κατά τις 11:00 πμ για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τη ρίψη του Σταυρού για πρώτη φορά στο ποτάμι μας, από το τέρμα της οδού Μυρτιάς.
https://maps.app.goo.gl/hqAmHFTfuznhpv9k7?g_st=com.google.maps.preview.copy:

Επισήμανση: Για την διαδρομή προς το ποτάμι και την επιστροφή, θα υπάρχει διαθέσιμο στην εκκλησία και ένα μικρό λεωφορείο που θα κάνει 3 διαδρομές. Για όσους φέρουν οχήματα και μπορούν, προτείνουμε να παρκάρουν λίγο πιο μακριά από την είσοδο στο ποτάμι.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds