Δήμος Κηφισιάς

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ του Δήμου Κηφισιάς

By  | 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ του Δήμου Κηφισιάς, την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020.
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ και Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ευχαριστούν τους Εθελοντές Αιμοδότες:
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους Εθελοντές και νέους Αιμοδότες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ενίσχυσαν την Τράπεζα Αίματος!
Επίσης, να ευχαριστήσουμε και όλους τους εργαζόμενους που δεν κατάφεραν να προσέλθουν αλλά συνέβαλαν στην διάδοση της Αιμοδοσίας.
H Εθελοντική Αιμοδοσία των Εργαζομένων δεν είναι απλώς μια πράξη Αγάπης, είναι η έμπρακτη απόδειξη ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ
Ευχόμαστε σε όλους υγεία , οικογενειακή ευημερία και καλό Χειμώνα.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds