Γειτονικοί Δήμοι

Ορκωμοσία δύο νέων Δημοτικών Συμβούλων από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου

By  | 

Ορκίστηκαν από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου για το αξίωμα του Δημοτικού Σύμβουλου ο κ. Δημήτριος Γαρδέλης από την παράταξη της Δημοτικής Αρχής και ο κ.  Αναστάσιος Σπυρόπουλος από τη Δημοτική Παράταξη «Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση «Εκτός των Τειχών», την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Ο κ. Δ. Γαρδέλης καταλαμβάνει τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου κου Μάριου Ψαραδέλλη, μετά την παραίτησή του.

Ο κ. Αν. Σπυρόπουλος καταλαμβάνει τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, ως εκπρόσωπος της παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο, μετά την παραίτηση του επικεφαλής της παράταξης κου Δημήτριου Πολυχρονιάδη, και τη μη αποδοχή της θέσης από την 1η αναπληρωματική του συνδυασμού κα Φωτεινή Καββαδία.

Στην τελετή της ορκωμοσίας, κατ’ αρχήν, ενώπιον του Δημάρχου κου Θ. Αμπατζόγλου ο κ. Αν. Σπυρόπουλος έδωσε  τον πολιτικό όρκο, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κου Δημήτρη Σμυρνή. Ακολούθως, αναγνώστηκε από τον κ. Θ. Αμπατζόγλου ο θρησκευτικός όρκος και ορκίστηκε ο κ. Δ. Γαρδέλης, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κου Δ. Σμυρνή και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού & Πολιτισμού κου Ιωάννη Νικολαράκου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θ. Αμπατζόγλου ευχήθηκε στους νέους Δημοτικούς Συμβούλους καλή επιτυχία στο νέο τους ρόλο και στα καθήκοντα που αναλαμβάνουν, καθώς και μία εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds