Γειτονικοί Δήμοι

Συνεχίζονται με Pierre Bonnard τα διαδικτυακά Σεμινάρια Τέχνης του Δήμου Διονύσου

By  | 

Ξεκίνησαν με επιτυχία τα διαδικτυακά σεμινάρια Ιστορίας Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Διονύσου και συνεχίζονται σήμερα, Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 7.30 μ.μ.

Στο σεμινάριο αυτό θα παρουσιαστεί το έργο του σημαντικού κολορίστα μετεμπρεσιονιστή ζωγράφου Pierre Bonnard  που αποκαλείται και «ζωγράφος της ευτυχίας», καθώς και του σημαντικότερου Γιαπωνέζου καλλιτέχνη των ukiyio-e, του Hiroshige, που επηρέασε τον Bonnard  και τους ιμπρεσιονιστές.

Το σεμινάριο παρακολουθούν ήδη σημαντικές προσωπικότητες από Ελλάδα κι Εξωτερικό.

Για όποιον/α ενδιαφέρεται παραθέτουμε το link που πρέπει να πατήσετε και θα συνδεθείτε αμέσως με το meeting room.https://us02web.zoom.us/j/84648319514?pwd=UW81cGNmQkFEQjhhakxIMkFZY014UT09#success

Τα σεμινάρια κάνει η ιστορικός τέχνης και δημοσιογράφος Βασιλίκα Σαριλάκη.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds